Η Φαίη έχει δεχτεί σφοδρή επίθεση από τις συμπαίκτριές της μέσα στη βίλα του "The Bachelor” και η ίδια φαίνεται έτοιμη να κάνει κάτι γι' αυτό. Η Φένια κάρφωσε στα κορίτσια τις λεπτομέρειες του αποτυχημένου ραντεβού της με τον Αλέξη, και τώρα ήρθε η σειρά της να τα πει όλα.
Η Φαίη λοιπόν έπιασε τη Νατάσα και της είπε όλα όσα της έσουρε η Φένια για εκείνη και τις φίλες της. Σύμφωνα με τη Φαίη, η Φένια πιστεύει πως η Νατάσα και οι φίλες της είναι στρατιωτάκια της Ιζαμπέλας. "Το ευχαριστίεμαι πραγματικά που τα λέω στη Νατάσα" δήλωσε στην κάμερα η πολυσυζητημένη παίκτρια.
Παρόλα αυτά, η προσπάθειά της να γεφυρώσει τη σχέση της με τα υπόλοιπα κορίτσια αποδεικνύεται δύσκολο έργο, με αποτέλεσμα να δημιουργεί περισσότερες αντιπαράθέσεις, ειδικά με τη Μαριάνθη.