Follow us

Η Μέγκι Ντρίο για την Παρασκευή του GNTM: "Όσες τελείωσαν το παιχνίδι ήθελαν να γίνουν μοντέλα. Μερικές ήθελαν να γίνουν σερβιτόρες στη Μύκονο"

Πώς σχολίασε η Σταματίνα Τσιμτσιλή το "καρφί" της Μέγκι Ντρίο για την Παρασκευή Κερασιώτη

Μέγκι Ντρίο

Στις τηλεοπτικές κάμερες που βρέθηκαν στην παρουσίαση των μαγιό της Βίκυς Κάβουρα μίλησε η Μέγκι Ντρίο, με την πρώην παίκτρια να ρίχνει τα "καρφιά” της για την Παρασκευή Κερασιώτη, αλλά και για το GNTM χωρίς τη Βίκυ Καγιά.

Αρχικά η ίδια είπε: "Αδυνάτισα γιατί στο τέλος του μήνα θα πάω για τα fitting της Εβδομάδας Μόδας στο Μιλάνο και θα περπατήσω για το Maison Valentino, τον Φεβρουάριο και φθάνω εκεί στις πασαρέλες του εξωτερικού. Νομίζω ότι αυτό ήθελαν όσα κορίτσια μπήκαν στο GNTM, να γίνουν μοντέλα. Μερικές ήθελαν να γίνουν σερβιτόρες στη Μύκονο. Όπως η Παρασκευή. Είμαι συγκλονισμένη. Υποτίθεται ότι ήταν φαβορί μοντέλο στο Λονδίνο. Επομένως Elite στο Λονδίνο, πού είσαι; Η συγκεκριμένα μάλλον δεν το ήθελε πολύ".

Τέλος, για την αποχώρηση της Καγιά από το GNTM είπε: "Το GNTM θα είναι χάλια, χωρίς τη Βίκυ Καγιά. Την άλλη κοπέλα δεν την ξέρω".

Μετά την προβολή των δηλώσεων, η Σταματίνα Τσιμτσιλή θέλησε να σχολιάσει τα λεγόμενα της πρώην παίκτριας. "Τι ήθελε να τα βάλει τώρα με την Παρασκευή που βιοπορίζεται με αξιοπρέπεια; Όλος ο κόσμος έχει βγει να στηρίξει την επιλογή της. Γιατί γνωρίζουμε και άλλα κορίτσια που κάνουν μόντελινγκ και… κάνουν τελικά μόντελινγκ μεταξύ Μονακό, Μυκόνου και ό,τι ήθελε προκύψει. Με καραντίνα και τις δυσκολίες του κάθε ανθρώπου δεν μπορείς να έχεις ξεκάθαρη άποψη", είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα