
Μπορεί να παρακολουθούμε καθημερινά μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 τα διαφημιστικά για casting call του "Ελλάδα Έχεις Ταλέντο", ωστόσο όπως όλα δείχνουν θα αργήσουμε να το δούμε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες.
Όπως ανέφερε ο Χάρης Λεμπιδάκης στο "Καλύτερα δε Γίνεται" της Κυριακής, το talent show του ΑΝΤ1 μπαίνει στον "πάγο", καθώς όπως εξήγησε, το υλικό που έχουν συλλέξει οι άνθρωποι της παραγωγής δεν είναι αρκετό ώστε να ξεκινήσει το συγκεκριμένο παιχνίδι, καθώς όπως είναι φυσικό πρέπει να υπάρχει ένας συγκεκριμένος αριθμός προσώπων για να δημιουργηθούν τα επεισόδια που θα μας φτάσουν μέχρι τους προημιτελικούς του show.
Χωρίς ωστόσο ακόμη να έχει ανακοινωθεί επισήμως κάτι, το επικρατέστερο σενάριο θέλει το "Ελλάδα Έχεις Ταλέντο" να προβάλλεται στο β' μισό της σεζόν.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr