Οι εντάσεις δεν λένε να σταματήσουν στο Survivor. Πρωταγωνίστριες αυτή τη φορά ήταν η Μαριάνθη Κάσδαγλη και η Νικολέτα Μαυρίδη.
"Για μαζέψου λίγο κουκλίτσα μου", "είσαι για γέλια" και άλλες ανάλογες εκφράσεις ξεστομίστηκαν από τις δύο παίκτριες των Κόκκινων.
Όπως φάνηκε να λέει η Μαριάνθη, οι συμπαίκτες της άρχισαν να συνομιλούν πίσω από την πλάτη της και αυτό προκάλεσε το μεγάλο της ξέσπασμα. Αυτό είχε ως κύριο στόχο τη Νικολέτα, η οποία στην αρχή αντιμετώπισε το όλο θέμα αρκετά ήρεμα.
Παρόλα αυτά, η ψυχραιμία δεν κράτησε πολύ, καθώς στη συνέχεια η Μαριάνθη άρχισε να φωνάζει στη συμπαίκτριά της λέγοντάς της "βρες πρώτα τον στόχο και μετά χόρεψε". Ο τσακωμός πήρε μεγάλες διαστάσεις με τη Μαριάνθη να είναι έτοιμη να έρθει στα χέρια με τη Νικολέτα, η οποία της μιλούσε με ειρωνία.
Στο τέλος, η Μαριάνθη έβαλε τα κλάματα, με τους παίκτες της Μπλε ομάδας και τον Τριαντάφυλλο να την παρηγορούν και να τη ρωτούν τι ήταν αυτό που την έκανε να βγει εκτός εαυτού.