
Οι ισορροπίες της Μπλε ομάδας κρέμονται σε μια κλωστή στο Survivor, μετά την απόφαση του Νίκου Μπάρτζη να ψηφίσει την Χριστίνα προς αποχώρηση.
Η αντίπαλη υπο-ομάδα των Μπλε θεώρησαν πως άδικη την κίνησή του, καθώς η παίκτρια είναι τραυματισμένη και ο Νίκος τη πιθανότατα της στερεί τη δυνατότητα να παραμείνει για ακόμη μια εβδομάδα στο ριάλιτι επιβίωσης. Κάποιοι μάλιστα χαρακτήρισαν ανήθικη τη συμπεριφορά του και έτσι επέλεξαν να μην αγωνιστούν για το έπαθλο φαγητού.
Για να τον "εκδικηθούν" ωστόσο οι Μαριαλένα, Αλέξης, Σάκης, Ελευθερία και Χριστίνα αρνήθηκαν να παίξουν στο αγώνισμα του επεισοδίου της Τετάρτης, αφήνοντας να αγωνιστούν για τους Μπλε μόνο τρεις παίκτες: ο Νίκος Μπάρτζης, η Άννα Μαρία Βέλλη και ο James Καφετζής.
Παρά το ανταγωνιστικό τους πλεονέκτημα, οι Κόκκινοι δεν τα κατάφεραν και ηττήθηκαν από τους Μπλε με βαθμολογία 10-6. To έπαθλο φαγητού ήταν ένα πιάτο με γύρο της επιλογής τους και σαλάτα.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr