Follow us

Survivor | Tριαντάφυλλος: "James πας και ρουφιανεύεις τον φίλο σου;"

Ο Τριαντάφυλλος δε μπόρεσε να συγκρατήσει τον θυμό του απέναντι στον James #survivorGR

Κλεοπάτρα Bright
ΓΡΑΦΕΙ: ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ BRIGHT

Μετά το αγώνισμα ασυλίας, οι Κόκκινοι ήρθαν σε ρήξη με τον James στο #survivorGR.

Αφορμή στάθηκε το γεγονός πως ο James ζήτησε από τον Πάνο Καλίδη να ζητήσει συγγνώμη, καθώς έκανε ένα υβριστικό σχόλιο. Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος είπε χαρακτηριστικά πως:

"Πριν παίξουμε στον αγώνα, μιλούσε ο Σάκης και ο Πάνος για σεβασμό και ειπώθηκε από τον Πάνο στο σπίτι μας και μετά είπε κάτι για τη μητέρα του. Το σπίτι μου για μένα είναι το πιο ιερό πράγμα. Όταν μιλάτε για σεβασμό δεν έχει να κάνει με την ηλικία. Οφείλεις μια συγνώμη. Αναφέρθηκα στον Σάκη γιατί είπε για σεβασμό".

Ωστόσο, ο Πάνος Καλλίδης πήρε θέση και απάντησε στα σχόλια του, τονίζοντας πως:

"Βάλλομαι συνέχεια από τον Τζέιμς και θέλει να με θίξει. Δεν ζήτησα τον σεβασμό μας. Μη μιλάς εσύ αγόρι μου; Εσύ γιατί μιλάς συνέχεια όταν μιλώ με τον Τζέιμς; Δικηγόρος του είσαι; Μην προσπαθείς Τζέιμς όμως να χρησιμοποιείς έτσι λάθη μου".

Στη συνέχεια, ο Τριαντάφυλλος αντέδρασε έντονα στη συμπεριφορα του James, κατηγορώντας τον για διπροσωπία. Επίσης, ανέφερε πως:

"Πας και ρουφιανεύεις έναν φίλο σου να πει σε όλον τον κόσμο αυτό το πράγμα και να το δει όλη η Ελλάδα. Είναι ανόητο αυτό που κάνεις. Για ποιο λόγο; Γιατί κάνεις τον ρουφιάνο; O James στήριζε τον Πάνο και τόσο καιρό ήταν κολλητός του. Ο διασημότερος, ο ομορφότερος, ο θειος μας πας και ρουφιανεύεις τον φίλο σου; Άντε γεια! Να το δει όλη η Ελλάδα".

Ο Νίκος Μπάρτζης προσπάθησε να υπερασπιστεί τον James, ενώ η Άννα Μαρία Βέλλη τόνισε πως υπάρχουν πράγματα που συμβαίνουν στην καλύβα των Μπλε, τα οποία δεν τα γνωρίζει η αντίπαλη ομάδα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr