Follow us

Ο Άρης Βασίλη μιλά για την εξαφάνιση της 19χρονης αδελφής του

Ο αδερφός της Άρτεμις Βασίλη μίλησε με κάθε λεπτομέρεια για την εξαφάνιση της!

Κλεοπάτρα Bright
ΓΡΑΦΕΙ: ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ BRIGHT
Άρης Βασίλη

Καλεσμένος στην εκπομπή "Μεσάνυχτα" και της Ελεονώρας Μελέτη ήταν ο Άρης Βασίλη, ο αδερφός Άρτεμις Βασίλη. Η 19χρονη Άρτεμις Βασίλη εξαφανίστηκε από το Κορωπί τον Οκτώβρη και η φωτογραφία της έχει κάνει το γύρω του διαδικτύου, συγκλονίζοντας το πανελλήνιο.

Ο αδερφός της δήλωσε χαρακτηριστικά πως:

"Λείπει η αδερφή μου που έχουμε μεγαλώσει μαζι, μοιραζόμασταν τα πάντα. Είμαστε τέσσερα αδέρφια. Η Άρτεμις είναι η πιο ευάλωτη, η πιο ντροπαλή. Αν ερχόταν κόσμο σπίτι καθόταν στην άκρη και αν κάποιος τη ρώταγε, τότε ακουγόταν η φωνή της. Γι'αυτό φοβόμαστε πως μπορεί να της έχει συμβεί κάτι, πως συναίβε κάτι εκείνο το χρονικό διάστημα και δε μα τα έλεγε ή να είχε κάποια σχέση που δε μας το είχε πει".

Αναφερόμενος στην ημέρα που χάθηκε η Άρτεμις, ο Άρης Βασίλης περιέγραψε τη διαδικασία αναζήτησης της αδερφής του. Μάλιστα είπε χαρακτηριστικά πως:

"Εγώ εκείνη την ημέρα δούλευα στις 11:30 το πρωί και είχα ξυπνήσει στης 10:00. Τη στιγμή που έφυγα,η Άρτεμις είχε βγει βόλτα με τον σκύλο. Κάθε μέρα έβγαζε το σκύλο βόλτα. Πριν φύγω, είχε επιστρέψει και ήταν μια χαρά. Εκείνο το χρονικό διάστημα ήταν καλύτερη από τις άλλες μέρες. Είχε πει στη μάνα μου πως θα πάει να ρωτήσει αν χρειάζονται άτομα σε ένα κατάστημα και της λέει να προσέχει να βγάλει εισιτήριο. Η μαμά είχε κοιμηθεί το μεσημέρι, η γιαγιά ήταν ξύπνια και η μικρή δεν κοιμόταν, δεν είχε πάει σχολείο. Η αδερφή μου έφυγε κατά τις τρεις παρά. Πριν επιστρέψω, προσπάθησε η μικρή να την πάρει τηλέφωνο αλλά δεν την έβρισκε. Παίρνει τον πατέρα μου τηλέφωνο για να πάρει την Άρτεμις, αλλά δεν απαντάει. Ο πατέρας μου εκείνη τη στιγμή ήταν με τη μητέρα μου σε ένα οικόπεδο και την ξαναπήρε τηλέφωνο κατά τις 18:00 και ήταν κλειστό το κινητό. Όταν επέστρεψα από τη δουλειά κατά τις 21:00, μου είπαν για το κινητό, αλλά δεν ανησύχησα".

Κλείνοντας, προσέθεσε πως η Άρτεμις Βασίλη δεν ακολούθησε την προβλεπόμενη διαδρομή και πως υπάρχει το ενδεχόμενο κάποιος να την προσέγγισε με την υπόσχεση πως θα την πάει στον προορισμό της. Πιο συγκεκριμένα, ανέφερε ότι:

"Όταν πήγε 22:00, πάμε στην αστυνομία και μας λένε πως για να δηλωθεί η εξαφάνιση πρέπει να έχουν περάσει 48 ώρες. Πέρασε το βράδυ, και εγώ είχα βγει με φίλους μου να ψάξω κοντά στη στάση. Ψάχναμε γύρω-γύρω, πήρα τηλέφωνο τις κολλητές της. Η μία κοπέλα δούλευε και είχε να μιλήσει μαζί της από την προηγούμενη μέρα και η άλλη είχε βγει στα Σπάτα. Δεν κοιμόμασταν για τρία βράδια. Ψάχναμε στα τυφλά, αν ξέραμε πως είχε δοθεί το τελευταίο στίγμα στην Παλλήνη... Σκέφτηκα τώρα να είχα περάσει από εκείνον τον δρόμο... Το υλικό που βγήκε από τις κάμερες μπροστά από το petshop, να το ζητήσω από τον κύριο και με βοήθησε... Δε φαινόταν αν έχει μπει σε λεωφορείο ή αν έχει μπει σε κάποιο όχημα. Πριν ζητήσω το υλικό από τις κάμερες, ρώτησα τα μαγαζιά αν την έχουν δει. Ρώτησα τον άνθρωπο που έχει το περίπτερο και μου είπε πως ήρθε να ρωτήσει. Έφυγε, πέρασε το γυμνάσιο και πέρασε απέναντι στη στάση και βλέπουμε το υλικό. Δεν πήγε από την προβλεπόμενη στάση. Μπορεί να της έχει πει κάποιος πως θα την πάει κάποιος σε ένα συγκεκριμένο σημείο".

Διαβάστε Ακόμα