Follow us

Νόνη Δούνια: "Στεναχωρήθηκα για την μη εκλογή μου...Πίστευα ότι θα ήταν μαζί μου και θα με στήριζαν στα δύσκολα και δεν ήταν."

"Στις δύσκολες στιγμές στη ζωή μου υπήρχαν πάντα ξεκαθαρίσματα"

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII TEAM
ΝΟΝΗ ΔΟΥΝΙΑ

Τη Νόνη Δούνια υποδέχτηκε ως πρώτη καλεσμένη στο "The 2Night Show" της Τρίτης ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, και μίλησαν για την εποχή που ασχολήθηκε με το μόντελινγκ, το πέρασμά της από την υποκριτική και την παρουσίαση αλλά και την ενασχόλησή της με την πολιτική, τα τελευταία χρόνια.

Αρχικά, η Νόνη Δούνια αναφέρθηκε στην οικογένειά της λέγοντας πως "Σε ένα ζευγάρι είναι ωραίο να σέβεται ο ένας τις ελευθερίες του άλλου. Όλος αυτός ο ψυχαναγκασμός του να ελέγχω τον άλλον, να παίρνω τηλέφωνο, να βλέπω που είναι, δεν μου αρέσει... Δεν σημαίνει ότι στην ελευθερία μου θα δείξουν έλλειψη σεβασμού στον σύζυγό μου. Είναι ωραίο ο άνθρωπος που είστε μαζί να παραμένει ο ίδιος όπως τον γνώρισες". Προσέθεσε μάλιστα ότι "Με τον γιο μου ήταν λίγο κάπως τα πράγματα στην εφηβεία... Όλα ήταν απαξίωση, κλείσιμο πόρτας, καμία επικοινωνία. Πέρασε κι αυτή η φάση και είμαστε μια χαρά. Η κόρη μας δεν νομίζω ότι πέρασε κάποια εφηβεία. Η εφηβεία των ανδρών, οι αναζητήσεις σας, της ταυτότητάς σας, είναι λίγο πιο ιδιαίτερη γιατί οι γυναίκες είναι πιο ανεπτυγμένες".

Στο ίδιο πλαίσιο και μιλώντας για τον σύζυγό της, η πρώην βουλευτής δήλωσε ότι "Είμαι παντρεμένη από το 2004 αλλά σε σχέση είμαστε 22 χρόνια. Θέλει ο σύζυγός μου να κάνουμε ανανέωση γάμου αλλά εγώ δεν θέλω...Δεν είχα ονειρευτεί ποτέ γάμο. Δεν ήμουν από τις γυναίκες που έλεγα ότι πρέπει να βάλω νυφικό ή ότι ονειρεύομαι το γάμο μου. Αυτό γεννήθηκε γνωρίζοντας αυτόν τον άνθρωπο... Δεν είναι ότι ξύπνησε το μητρικό μου ένστικτο ή ήρθε η ηλικία, η κατάλληλη στιγμή. Ήμουν χορτασμένη με τα νυφικά λόγω δουλειάς".

Στη συνέχεια, η Νόνη Δούνια αναφέρθηκε στην περίοδο του μόντελινγκ, λέγοντας πως ακόμα διατηρεί σχέσεις με κάποια από τα μοντέλα της Ελλάδας που δραστηριοποιούνταν μαζί. "Έχουμε ένα γκρουπ. Το γκρουπ είναι η Ρέα Τουτουντζή, η Κάλλι Τσιλίδου, η Άντζελα Ευριπίδη, η Εύη Αδάμ, η Μάνια Ντέλου και η Κορίνα Στεργιάδου. Συνέχεια βγαίνουμε...Το 2004 σταμάτησα να δουλεύω σαν μοντέλο. Σταμάτησα στο πικ της καριέρας μου. Ήμουν συνειδητοποιημένη. Ήταν μια περιορισμένη αγορά και μετά επαναλαμβάνεσαι. Γιατί να φθαρείς και να μη φύγεις στο καλύτερό σου; Να λύσεις το πρόβλημα της ζωής σου, καμία δεν το έζησε. Υπήρχε ημερομηνία λήξης. Μέσα στη δεκαετία που θα δουλέψεις είναι καλά τα χρήματα. Αλλά δεν νομίζω ότι κάποια από εμάς εκείνης της εποχής δούλεψε ώστε να μην ξαναδουλέψει τα υπόλοιπα χρόνια. Είναι μια δημιουργική δουλειά γιατί γνωρίζεις πολύ κόσμο και να ταξιδεύεις. Αυτό το θεωρώ πλούτο".

Για το πέρασμά της από την τηλεόραση, η υποψήφια ευρωβουλευτής δήλωσε ότι ξεκίνησε αρχικά ως παρουσιάστρια και μετά πέρασε στο χώρο της υποκριτικής. "Ούτε εγώ δεν τα θυμάμαι αυτά που έχω κάνει. Έχω κάνει αμέτρητες εκπομπές, αμέτρητα σίριαλ, αμέτρητες παρουσιάσεις... Είχα συνέχεια προτάσεις και μπήκα σε αυτό το χώρο πολύ δυναμικά και πολύ ωραία. Στην αρχή δεν ήθελα" σχολίασε η Νόνη Δούνια.

Όσον αφορά το πέρασμά της από την πολιτική και την κριτική που έχει δεχτεί, η Νόνη Δούνια δήλωσε πως "Ίσως να έχω βελτιώσει την ποιότητα ζωής έστω και ενός συνανθρώπου μου. Αυτό για εμένα είναι κέρδος... Έχουμε μια τάση να τσουβαλιάζουμε τους ανθρώπους σε όλους τους χώρους. Δεν είμαστε όλοι ίδιοι... Αν κάποιος θέλει να αναζητήσει το έργο του άλλου, μπορεί να το αναζητήσει. Είναι όλα καταγεγραμμένα, όλες οι ομιλίες, όλες οι συμμετοχές! Δεν υπήρξε άλλος βουλευτής που να έκανε τόσες παρακολουθήσεις νομοσχεδίων και επιτροπών, όπως εγώ. Θεωρώ ότι επειδή εκεί με έχει τοποθετήσει ο κόσμος, οφείλω να είμαι εκεί και να παρακολουθώ... Είμαι η φωνή τους, έχω ευθύνη απέναντι στον κόσμο που με έβαλε εκεί".

Για την φορά που δεν εξελέγη βουλευτής, η ίδια σημείωσε: "Στεναχωρήθηκα για την μη εκλογή μου. Όχι για το αποτέλεσμα. Έχω αυξήσει το κοινό μου αλλά στεναχωρήθηκα για τους ανθρώπους που δεν ήταν δίπλα μου. Πίστευα ότι θα ήταν μαζί μου και θα με στήριζαν στα δύσκολα και δεν ήταν. Στις δύσκολες στιγμές στη ζωή μου υπήρχαν πάντα ξεκαθαρίσματα... Έχω κάνει ένα μεγάλο ξεκαθάρισμα για το ποιοι είναι πραγματικά φίλοι σου και το ποιος σε νοιάζεται. Το σε 'νοιάζομαι' είναι μεγάλη κουβέντα.. Ήμουν πολύ συγκινημένη ευχάριστα γιατί αυτοί που ήταν δίπλα μου δεν ήταν αναμενόμενο ότι θα ήταν! Είχα πολύ κλάμα από στεναχώρια αλλά και πολύ κλάμα από χαρά"

Τέλος, αναφορικά με την υποψηφιότητά της ως Ευρωβουλευτής, η Νόνη Δούνι δήλωσε πως "Κατεβαίνω για πρώτη φορά στις Ευρωεκλογές. Θα λείπω από το σπίτι από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή...Είναι μια εξαιρετική εξέλιξη για τον οποιονδήποτε, είναι αναβάθμιση... Μπορείς να προσφέρεις με τον τρόπο σου, όσο γίνεται, όσο μπορείς! Γενικότερα είμαι πάντα έτοιμη, είμαι ετοιμοπόλεμη. Δεν φοβάμαι να φάω τα μούτρα μου, δε φοβάμαι να κάνω λάθη. Είμαι έτοιμη να δώσω τον αγώνα μου, να κάνω το καλύτερο που μπορώ. Ο κόσμος είναι αυτός που αποφασίζει. Ο καθένας έχει δικαίωμα στο εκλέγειν και εκλέγεσθαι. Πάντα δίνω τον αγώνα μου, δεν εγκαταλείπω ποτέ" σημείωσε μεταξύ άλλων.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα