Follow us

Μαρίνα Ασλάνογλου για την τηλεοπτική της αποχή: "Απλά δεν γίνεται να κάνεις 10 ώρες γύρισμα και μετά να πηγαίνεις και στο θέατρο. Εμένα πότε θα με δω;"

Η τρυφερή ιστορία με την Πηνελόπη Αναστασοπούλου και τα βρεφικά παπουτσάκια πριν μείνει έγκυος

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII TEAM

Την Μαρίνα Ασλάνογλου υποδέχτηκε το βράδυ της Τετάρτης, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, στο πλατό του The 2Night Show, για να του μιλήσει σχετικά με την τηλεοπτική της επιστροφή στις Ψυχοκόρες αλλά και για τις αλλαγές που ήρθαν στη ζωή της, αφότου έγινε μαμά

Αναφορικά με τον γιο της, Κωνσταντίνο, η δημοφιλής ηθοποιός ανέφερε πως "Είναι πάρα πολύ βολικός και συνεργάσιμος. Είναι ένα παιδί που δεν έκλαιγε ποτέ, σκέψου ότι ακόμα και στην κούνια που ήταν και ξυπνούσε άνοιγε τα μάτια του και περίμενε πότε θα τον πάρω χαμπάρι και θα τον σηκώσω. Νομίζω (ως παιδί) ήμουν πολύ γκρινιάρα εγώ" ανέφερε αρχικά. "Έχεις άλλη ευθύνη και είναι ένα πλασματάκι που το έχω πάντα στο μυαλό μου, από τη ν ώρα που ξυπνάω μέχρι την ώρα που θα κοιμηθώ. Είναι τελείως διαφορετικό για την μαμά από τον μπαμπά. Εγώ ασχολούμαι με τα πάντα γιατί είμαι και ψυχαναγκαστική, είμαι του προγράμματος και τα θέλω όλα σε κουτάκια...Τώρα έχω χαλαρώσει πολύ. Από τα 5 του και μετά. Είναι ένα παιδί που μιλάει, συνεργάζεται, συνεννοείσαι".

Η ίδα μάλιστα αποκάλυψε μια τρυφερή ιστορία με την Πηνελόπη Αναστασοπούλου, η οποία της χάρισε ένα ζευγάρι βρεφικών παπουτσιών, την περίοδο που η πρωταγωνίστρια των "Ψυχοκορών" προσπαθούσε να αποκτήσει το παιδί της. "Εγώ τότε ήμουν στο θέατρο Χορν και έπαιζα μια παράσταση με τον Σταμάτη Φασουλή. Ήμουν στις προσπάθειες του να κάνω παιδί Η Πηνελόπη μόλις είχε μείνει έγκυος και είχε γεννήσει. Μία φίλης της της είχε δώσει ένα ζευγάρι παπουτσάκια του δικού της παιδιού, σαν γούρι... Έμεινε η Πηνελόπη έγκυος οπότε μια μέρα πήγα στο καμαρίνι και μου είχε αφήσει η Λωρίνα με την Πηνελόπη Αναστασοπούλου αυτά τα παπουτσάκια και μου είπαν οτι είναι για γούρι, θα τα έχεις μαζί σου σε ένα μέρος, στο σπίτι σου θα φαίνονται και θα σου φέρουν τύχη. Μου έφεραν."

Η ηθοποιός αναφέρθηκε και στα 14 χρόνια αποχής της από την τηλεόραση, κατά τα οποία εργαζόταν στο θέατρο. Όπως ανέφερε σε αυτά τα χρόνια είχε δεχτεί προτάσεις για την τηλεοπτική της επιστροφή αλλά δεν μπορούσε να συνδυάσει το θέατρο με την τηλεόραση και την κοινωνική ζωή. Για την αποχή της μάλιστα τόνισε πως "Απείχα 14 χρόνια από την τηλεόραση γιατί αγαπώ πάρα πολύ το θέατρο και έκανα απαιτητικούς ρόλους. Επειδή είμαι ένας άνθρωπος που θέλω να περνάω και καλά εγώ, να έχω μια κοινωνική ζωή, να μπορώ να φεύγω, να μπορώ να κάνω πράγματα για μένα, το έχω δοκιμάσει και είναι εξαντλητικό. Εξαντλητικό! Οπότε είχα αποφασίσει να κάνω μόνο θέατρο αλλά δεν μπορείς πάντα να το αποφεύγεις, είναι η αλήθεια"

Συμπλήρωσε μάλιστα πως μέσα σε αυτά τα χρόνια "Υπήρχε και ένας σεναριογράφος που με είχε πάρει τηλέφωνο και μου είχε πει: "Είμαι εδώ στο τάδε κανάλι με τους υπεύθυνους. Μου είπες ότι θα έκανες τηλεόραση, έτσι δεν είναι;". Δεν είναι όμως ότι απέρριπτα την τηλεόραση, απλά δεν γίνεται να κάνεις 10 ώρες γύρισμα και μετά να πηγαίνεις και στο θέατρο. Δηλαδή εμένα πότε θα με δω; Δεν σου λέω για το παιδί μου ή τους φίλους μου, εμένα; Τώρα το έκανα πάλι και… ξαναθυμήθηκα πως είναι να μην έχεις ζωή"

Σχετικά με τη συμμετοχή της στη δημοφιλή σειρά του ΑΝΤ1, η Μαρίνα Ασλάνογλου είπε πως "Ψυχοκόρες είναι παραπάνω από όσα φανταζόμουν. Σκηνικά, μουσικά"

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα