

Η συλλογή περιλαμβάνει επίσης μια τσάντα που χάρη στο ιδιαίτερο φερμουάρ της, μετατρέπεται είτε σε τσάντα σουέτ ώμου ή σε τσάντα ταχυδρόμου σε τύπωμα κροκό.

Πολλά αξεσουάρ επίσης στη συλλογή αυτή, από beauty cases σε πορτοφόλια και όλα… με vintage λεπτομέρειες.
Στην ίδια συλλογή θα βρείτε ακόμη φίνα είδη ταξιδίου που αποτελείται από τρόλεϊ άκαμπτου υλικού και σακ βουαγιάζ σε τρία χρώματα.
Αυτές είναι οι προτάσεις της capsule συλλογής όπου η Penelope και Monica Cruz αφιέρωσαν ιδιαίτερη προσοχή στην επιλογή των υλικών και χρωμάτων, προτιμώντας άνετα και πρακτικά μοντέλα, καθώς και φθινοπωρινές αποχρώσεις, όπως το σκούρο πράσινο, το μπορντό, το καφέ και το γκρι: μια ευρεία γκάμα από τσάντες που προσαρμόζεται σε όλες τις περιπτώσεις με ένα απόλυτα κομψό και σαγηνευτικό στυλ.
…από τις 29 Οκτωβρίου σε όλα τα καταστήματα Carpisa.
The Μall Athens
Χαλάνδρι
Γλυφάδα
Θεσσαλονίκη
Ιωάννινα
Κατερίνη
Ανακαλύψτε περισσότερα στο carpisa.it
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr