Follow us

Η Εκδίκηση Του Ουγγαρέζου: Ο πρώην της Νάντιας Μπουλέ στη θέση του νυν της Νάντιας Μπουλέ. Πώς τα φέρνει η ζωή;

Το -μέχρι πριν λίγους μήνες άγνωστο, τουλάχιστον στον πλανήτη της Φαίης Σκορδά και των τηλεοπτικών πάνελ- όνομα "Δημήτρης Ουγγαρέζος" δεν παραπέμπει απλώς στον παρουσιαστή του Mad που έγινε μέσα σε λίγα 24ωρα το πιο πολυσυζητημένο υποψήφιο next-big-thing της τηλεοπτικής πραγματικότητας: το παρασκηνιακό love story πίσω από την (κατά πάσα πιθανότητα) νέα είσοδο στο πρωινό του Mega έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον και από το ίδιο το success story του Ουγγαρέζου.

Ερρίκος Μπράουν
ΓΡΑΦΕΙ: ΕΡΡΙΚΟΣ ΜΠΡΑΟΥΝ
Ο Ουγγαρέζος

Από όλα τα "πρώην" που έχει στο βιογραφικό του ο Δημήτρης Ουγγαρέζος -πρώην φοιτητής επικοινωνίας στο Λονδίνο, πρώην δεξί χέρι του Σάκη Ρουβά κ.α.- αυτό που έμελλε να γίνει απαραίτητο συνοδευτικό του ονόματός του είναι το "πρώην της Νάντιας Μπουλέ". Σε κάθε άλλη περίπτωση, αν ας πούμε ο Ουγγαρέζος δεν ήταν πραγματικά ταλαντούχος, born-to-do-it παρουσιαστής όπως έχει δείξει η μέχρι στιγμής ραδιοτηλεοπτική του πορεία, αυτό θα ήταν κάπως επικίνδυνο. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, η ιστορία που κρύβεται πίσω από την ταμπέλα του "πρώην" είναι απλώς το κερασάκι-στην-τούρτα ενός τηλε-παραμυθιού από αυτά που θα μοντάρει το "Μπλα Μπλα" και το "Κους Κους" από Σεπτέμβρη. Και ο Ουγγαρέζος θα είναι ο Σταχτοπούτος.

Ένα χρόνο πριν, όταν οι υπεύθυνοι ψυχαγωγικού προγράμματος του Mega ανακοίνωναν πως τον Γρηγόρη Αρναούτογλου θα πλαισίωναν στη νέα σεζόν η Εύα Τσουρεκά, ο Νίκος Μανώλας, η Σοφία Μουτίδου και η Νάντια Μπουλέ, ο Ουγγαρέζος ζούσε τις εξελίξεις από μέσα. Μετά, είδε την κοπέλα του να κάνει πρεμιέρα στο πρώτο της μεγάλο βήμα στην τηλεόραση. Μετά είδε τον Γρηγόρη Αρναούτογλου να τη φλερτάρει στον αέρα. Μετά έμαθε ότι ο Γρηγόρης Αρναούτογλου την φλέρταρε και εκτός αέρα . Και μετά χώρισε. Δεν ξέρουμε πώς κύλησε η επόμενη περίοδος, αλλά το κόνσεπτ "η πρώην μου τα έχει με τον Αρναούτογλου" με όλα όσα συνεπάγεται αυτό (εξώφυλλα περιοδικών, ρεπορτάζ του Star, υποννοούμενα στον αέρα, παπαρατσίστικες (" ") φωτογραφίες του πρώτου φιλιού, της πρώτης αγκαλιάς, των πρώτων διακοπών, των δεύτερων διακοπών κ.ο.κ.) δεν ακούγεται παραδεισένιο.

Επιστροφή στο σήμερα: ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μάλλον προσπαθεί να ξεχάσει την χειρότερη τηλεοπτική σεζόν της καριέρας του, το τηλεοπτικό μέλλον τής -πολλά υποσχόμενης μεν, σταμπαρισμένης ως "αμόρε του Αρναούτογλου" δε- Νάντιας Μπουλέ παραμένει αβέβαιο μέχρι αυτή τη στιγμή και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στη χειρότερη περίπτωση παραμένει στο Mad κρατώντας το hype για την επόμενη σεζόν (μιας και δεν έχει υπογράψει ακόμα) και στην καλύτερη είναι ο νέος παρουσιαστής μιας εκπομπής από την οποία απομακρύνθηκαν η πρώην του με το νυν της. Η οποία εκπομπή, παρεμπιπτόντως, είναι το νέο τηλεοπτικό πείραμα ενός καναλιού που δεν συνηθίζει να αφήνει τα τηλεοπτικά του πειράματα να αποτυγχάνουν. Πες το συμπαντική δικαιοσύνη (not) ή πες μας Κατίνες που σκεφτόμαστε έτσι - όπως και να ‘χει, η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεγαι στο φετινό πρωινό του Mega.


Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr