Follow us

New Hot Spot: Theory Bar & More: Η καλοκαιρινή ανακάλυψη του Χαλανδρίου

Περπατάς στη στοά και αρχικά βλέπεις μόνο 6 γράμματα από παλιά γραφομηχανή. Όσο πλησιάζεις, υποψιάζεσαι  πως ταξιδεύεις προς καλοκαιρινό προορισμό. Με κάθε βήμα, το ψιλιάζεσαι όλο και περισσότερο. Σιγουρεύεσαι όταν κάθεσαι στην αυλή, κοιτάς τον ουρανό και πίνεις το κοκτέιλ σου. Κι όμως είσαι στο Χαλάνδρι, στο Theory Bar. 

theory bar & more στο Χαλάνδρι (5)

Σε έναν πεζόδρομο αλλιώτικο από τους τριγύρω, που έχουν γεμίσει καρέκλες και φασαρία, πρέπει να ανακαλύψεις το Theory. Είναι πεζόδρομος που πας μόνο για ψώνια. Είναι σε μία στοά που δεν έχει καν ταμπέλα. Είναι στον χάρτη του foursquare σε ένα σημείο που δεν οδηγεί κανένας δρόμος. Κι όμως γίνεται χαμός γιατί έχει μία άκρως καλοκαιρινή αύρα. Μία αύρα που, όποια ώρα κι αν πας, όποια κι αν είναι η διάθεσή σου, θα σε κάνει να περάσεις καλά.

New Hot Spot: Theory Bar & More

Αυτή την αύρα ήθελαν να δώσουν στο μαγαζί και οι ιδιοκτήτες του, ο Θάνος και ο Λευτέρης, πριν τρεις μήνες όταν το ξεκίνησαν. «Μία μέρα πέρναγα από το μέρος αυτό, όπου παλιά βρισκόταν το ιστορικό μπαρ "Τζάκι", και αναρωτήθηκα σε τι κατάσταση να είναι τώρα. Το μέρος ήταν χάλια και αμέσως είπα "εδώ θέλω να στήσω το μαγαζί μου". Ξεκινήσαμε, και σε δύο μήνες δημιουργήθηκε το Theory». O Θάνος είναι ιδιοκτήτης της Nine Design, εταιρίας που έχει φτιάξει μερικά από τα πιο όμορφα μαγαζιά στην Αττική [33 τετραγωνικά, White Spoon, Mona’s κλπ] «Μέχρι τότε δεν ήθελα να ανοίξω μαγαζί αν και έχω σχεδιάσει πολλά. Ήταν ο χώρος που με ενέπνευσε».

Αυτος ο χώρος είναι που -σε συνδυασμό με τη χαλαρή μουσική και τα ιδιαίτερα κοκτέιλ- σε μαγεύει. Δοκίμασε Mr. Ginger, Captain Crook ή Lollipop με actual γλυφιτζούρι μέσα (!). Αν είσαι τύπος της μπάρας, μπορείς να κάτσεις να δεις κάποιον από τους barmen με τις ριγέ μπλούζες να "μαγειρεύουν" το κοκτέιλ σου. Εκεί κάπου θα αρχίσεις να κουνιέσαι, γιατί θα έχεις τριγύρω σου μερικές από τις πιο όμορφες και ενδιαφέρουσες φάτσες και θα ακούς τη μουσική που χρειάζεσαι. Έτσι θα κυλίσει το βράδυ σου στο Theory.

New Hot Spot: Theory Bar & More - εικόνα 2

Το theory όμως είναι για όλες τις ώρες. Βασικά, ξεκινάς μαζί του το πρωί: Kάθεσαι στην υπέροχη αυλή και τρως πρωινό (τρεις επιλογές: Γαλλικό, Αμερικάνικο, Μεσογειακό. Διάλεξε και πάρε). Συνεχίζεις το μεσημέρι μετά ή πριν τα ψώνια, πίνεις τον καφέ σου και τσιμπάς κάτι πάλι (αν είναι γλυκατζής δοκίμασε την Μους Σοκολάτας με καραμελωμένα φύλλα και κομμάτια Oreo. Εξκουιζιτ.) και ολοκληρώνεις το απόγευμα μετά τη δουλειά, πίνοντας το πρώτο κοκτέιλ της ημέρας και χορεύοντας.

Εξού και ο τίτλος. Bar Theory & more.

Facebook | Foursquare

theory bar & more στο Χαλάνδρι (5)

theory bar & more στο Χαλάνδρι (10)

theory bar & more στο Χαλάνδρι (1)

banner

theory bar & more στο Χαλάνδρι (2)

theory bar & more στο Χαλάνδρι (3)

theory bar & more στο Χαλάνδρι (9)

banner

theory bar & more στο Χαλάνδρι (4)

theory bar & more στο Χαλάνδρι (6)

theory bar & more στο Χαλάνδρι (7)

banner

theory bar & more στο Χαλάνδρι (8)

theory bar & more στο Χαλάνδρι (11)

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα