Follow us

Hollywood Report: Η καθημερινότητα των σταρ σε φωτογραφίες

Ας δούμε τι έκαναν τις ημέρες που πέρασαν οι πιο διάσημοι άνθρωποι του πλανήτη...

Κάντις Σουάνπολ σε σέξι φωτογράφηση

Hollywood Report

Άσλεϊ Γκριν

O φωτογραφικός εντόπισε την Άσλεϊ Γκριν στο Λος Άντζελες μετά το γυμναστήριο. Η νεαρή ηθοποιός που συμμετείχε στην διάσημη σειρά ταινιών "Twilight" έδειχνε χαλαρή ενώ χαμογελούσε στους παπαράτσι.

Hollywood Report - εικόνα 2

Έιμι Άνταμς

Tα ψώνια της απόλαυσε η Έιμι Ανταμς στο Λος Άντζελες και την περίφημη Melrose Avenue.

Hollywood Report - εικόνα 3

Aλεσάντρα Αμπρόζιο

Στο νησί του Αγίου Βαρθολομαίου της Καραϊβικής βρίσκεται αυτές τις μέρες η Αλεσάντρα Αμπρόζιο για τα γυρίσματα του νέου διαφημιστικού της Victoria's Secret. Παράλληλα με την δουλειά το διάσημο μοντέλο απολαμβάνει χαλαρές στιγμές κάνοντας μπάνιο στη θάλασσα.

Hollywood Report - εικόνα 4

Κάντις Σουάνπολ

Φυσικά, η Αμπρόζιο δεν είναι μόνη της, καθώς στην Καραϊβική βρίσκονται για τη φωτογράφιση της νέας σειράς μαγιό της διάσημης εταιρείας και τα υπόλοιπα "αγγελάκια"- μεταξύ τους και η Κάντις Σουάνπολ.

Hollywood Report - εικόνα 5

Κάθριν Ζέτα Τζόουνς και Μάικλ Ντάγκλας

H Κάθριν Ζέτα Τζόουνς μαζί με τον συζυγό της, Μάικλ Ντάγκλας, βρέθηκαν στην πρεμιέρα της ταινίας "Side Effects" στην οποία πρωταγωνιστεί η ίδια μαζί με τον Τζουντ Λο. Η πρεμιέρα πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης στο AMC Lincoln Square Theater.

Hollywood Report - εικόνα 6

Κέρι Ουάσινγκτον

Η Κέρι Ουάσινγκτον αποχωρεί από τα στούντιο μετά τα γυρίσματα της εκπομπής "Katie" στην οποία βρέθηκε ως καλεσμένη. Η ανερχόμενη ηθοποιός, μετά την συμμετοχή της στην ταινία "Django Unchained" του Κουεντίν Ταραντίνο, βλέπει τις μετοχές της στη βιομηχανία του σινεμά να ανεβαίνουν κατακόρυφα.

Hollywood Report - εικόνα 7

Λίντσεϊ Λόχαν

Έξω από το δικαστήριο βρέθηκε πάλι η Λίντσεϊ Λόχαν -για νέο λόγο αυτή τη φορά. Η νεαρή ηθοποιός μήνυσε την εταιρεία ρούχων D.N.A.M. Apparel Industries LLC., με την οποία συνεργαζόταν στο παρελθόν, επειδή αυτή εξακολουθούσε να πουλάει προϊόντα από τη συλλογή της Λόχαν με όνομα "6126 Collection" χωρίς να υφίσταται πλέον η συνεργασία τους. Η Λόχαν ζήτησε 1,1 εκατομμύρια δολάρια αποζημίωση ενώ παράλληλα ετοιμάζει νέα σειρά ρούχων με διαφορετική εταιρεία.

Hollywood Report - εικόνα 8

Μπαρ Ραφαέλι

Στην Βαρκελώνη βρέθηκε η Μπαρ Ραφαέλι για την παρουσίαση της νέας σειράς Άνοιξη/Καλοκαίρι 2013 του brand Desigual, το οποίο εκπροσωπεί.

Hollywood Report - εικόνα 9

Ρις Γουίδερσπουν

Η Ρις Γουίδερσπουν απόλαυσε μια χαλαρή βόλτα με τον συζυγό της, Τζιμ Τοθ, και τον μόλις 4 μηνών γιο τους, Τενεσί, στο Λος Άντζελες. Η οικογένεια εθεάθη στο πάρκινκ ενώ πήγαινε προς το αυτοκίνητό της, με τον σύζυγο της Γουίδερσπουν να κρατάει -φορώντας κοστούμι και γραβάτα- το ειδικό καρεκλάκι του τρίτου παιδιού της διάσημης ηθοποιού.

Hollywood Report - εικόνα 10

Σάρον Στόουν

Mαζί με τον σύντροφό της, Μάρτιν Μίκα, βρέθηκε στο Μπέβερλι Χιλς η Σάρον Στόουν.

Hollywood Report - εικόνα 11

Η 50χρονη ηθοποιός εθεάθη να φιλάει στο στόμα τον κατά πολύ νεότερο σύντροφό της λίγο πριν αποχωριστούν. Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και 8 μήνες ενώ πρόσφατα κυκλοφόρησσν φήμες περί πιθανού χωρισμού τους, τις οποίες και διαψεύδουν αυτές οι φωτογραφίες.

Hollywood Report - εικόνα 12

Σιλβέστερ Σταλόνε

O Σιλβέστερ Σταλόνε βρέθηκε στην πρεμιέρα της ταινίας στην οποία συμμετέχει με τίτλο "Bullet to the Head" στη Νέα Υόρκημ που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης στο AMC Lincoln Square .

Hollywood Report - εικόνα 13

Τζένιφερ Λόρενς

Οι παπαράτσι εντόπισαν την βραβευμένη με Χρυσή Σφαίρα Τζένιφερ Λόρενς στο σούπερ μάρκετ να ψωνίζει τα απαραίτητα κρατώντας ένα καλάθι στα χέρια της. Η νεαρή ηθοποιός, χωρίς ίχνος μακιγιάζ, έκανε τα ψώνια της, ενώ προσπάθησε με ένα μεγάλο καπέλο και ένα μακρύ μαύρο παλτό να καλυφθεί όσο μπορούσε περισσότερο και να αποφύγει τα φλας των φωτογράφων.

Δες εδώ προηγούμενα Hollywood Reports.

Κάντις Σουάνπολ σε σέξι φωτογράφηση

Αλεσάντρα Αμπρόζιο στη θάλασσα

Άσλεϊ Γκριν μετά το γυμναστήριο

banner

Έιμι Άνταμς ψωνίζει

Κάθριν Ζέτα Τζόουνς και Μάικλ Ντάγκλας

Κάντις Σουάνπολ σε φωτογράφηση

banner

Κέρι Ουάσινγκτον μετά από εκπομπή

Λίντσεϊ Λόχαν στο δικαστήριο

Μπαρ Ρεφαέλι

banner

Ρις Γουίδερσπουν με τον άντρα της

Σάρον Στόουν με τον σύντροφό της

Σάρον Στόουν με τον σύντροφό της (1)

banner

Σιλβέστερ Σταλόνε

Τζένιφερ Λόρενς στο σούπερ μάρκετ

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα