Follow us

Hollywood Report: Η καθημερινότητα των σταρ σε φωτογραφίες

Η καθημερινή ζωή των πιο διάσημων ανθρώπων του πλανήτη περιλαμβάνει γυρίσματα, φωτογραφίσεις και εμφανίσεις σε λαμπερά events, αλλά και προσωπικές στιγμές, κατά τη διάρκεια των οποίων η μόνιμη παρουσία των παπαράτσι αποτελεί το απαραίτητο τίμημα της δόξας. Ας δούμε, λοιπόν, τι έκαναν τις τελευταίες ώρες οι εκπρόσωποι της διεθνούς showbiz:

Yupiii
ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII
Τζένιφερ Γκάρνερ- Σεραφίνα new
Hollywood Report

Η Τζένιφερ Γκάρνερ με την τριών ετών κόρη της, Σεραφίνα, βγαίνουν για μια πρωινή βόλτα στη Σάντα Μόνικα της Καλιφόρνια. Η 39χρονη σύζυγος του Μπεν Άφλεκ θα φέρει σύντομα στον κόσμο το τρίτο τους παιδί.

Hollywood Report - εικόνα 2

Η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Κάσπερ Σμαρτ εμφανίζονται -για ακόμα μια φορά- πιασμένοι χέρι χέρι μπροστά στους φωτογράφους που τους περιμένουν έξω από το ξενοδοχείο τους στη Νέα Υόρκη.

Hollywood Report - εικόνα 3

Ο Ράιαν Ρέινολντς σε photocall για τη νέα του ταινία «Safe House» στη Μαδρίτη. Στην ταινία, ο 35χρονος ηθοποιός, που το 2010 κέρδισε τον τίτλο του «Sexiest Man Alive» του αμερικανικού People, συμπρωταγωνιστεί με τον Ντένζελ Ουάσινγκτον.

Hollywood Report - εικόνα 4

Η σταρ των ταινιών «Twilight», Κρίστεν Στιούαρτ, ταξίδεψε, για χάρη της φωτογράφισής της για το περιοδικό Vanity Fair, μέχρι το Παρίσι, όπου συνεργάστηκε όχι μόνο με τον διάσημο φωτογράφο Μάριο Τεστίνο, αλλά και με τον σχεδιαστή και καλλιτεχνικό διευθυντή του οίκου Chanel, Καρλ Λάγκερφελντ. Εδώ, σε διάλειμμα από το shooting.

Hollywood Report - εικόνα 5

Η Πάρις Χίλτον μπαίνει σε οδοντιατρείο στο Μπέβερλι Χιλς.

Hollywood Report - εικόνα 6

Βγαίνοντας, προσπαθεί να κρυφτεί από τους παπαράτσι που την περιμένουν -και κάνουν τα πάντα- για μια καλή λήψη.

Hollywood Report - εικόνα 7

Ο Χοακίν Φίνιξ μαζί με την Μαριόν Κοτιγιάρ, η οποία προσπαθεί να προστατευθεί από το τσουχτερό κρύο της Νέας Υόρκης κατά τη διάρκεια διαλείμματος από τα γυρίσματα της νέας τους ταινίας, στο Prospect Park του Μπρούκλιν. Στο φιλμ, η 36χρονη ηθοποιός υποδύεται μια κοπέλα της δεκαετίας του 1920 που γίνεται χορεύτρια burlesque και εξωθείται στην πορνεία.

Hollywood Report - εικόνα 8

Η Κέιτ Μπλάνστετ παρουσίασε τα AACTA Awards (Australian Academy of Cinema and Television Arts Awards) στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας και πόζαρε στο κόκκινο χαλί, φορώντας μια εντυπωσιακή δημιουργία Alexander McQueen.

Hollywood Report - εικόνα 9

Παρών στο event ήταν και ο Ελληνοαυστραλός ηθοποιός Άλεξ Δημητριάδης, ο οποίος μάλιστα κέρδισε το βραβείο του Καλύτερου Ηθοποιού σε Δραματική Σειρά για τον ρόλο του στη σειρά «The Slap». Ο 38χρονος ηθοποιός, που συμπρωταγωνίστησε στην ταινία "The Kings of Mykonos" στο πλευρό της Ζέτας Μακρυπούλια, έχει γεννηθεί στο Σίδνεϊ, από γονείς Έλληνες μετανάστες.

Τζένιφερ Γκάρνερ- Σεραφίνα new

Άλεξ Δημητριάδης

Κέιτ Μπλάνσετ

banner

Κρίστεν Στιούαρτ- Καρλ Λάγκερφελντ

Πάρις Χίλτον

Τζένιφερ Λόπεζ

banner

Χοακίν Φίνιξ- Μαριόν Κοτιγιάρ

Ράιαν Ρέινολντς

Πάρις Χίλτον 1

banner

Τζένιφερ Γκάρνερ- Σεραφίνα

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα