Ειδικά, το καλοκαίρι ο χυμός ζύθου ανήκει στην ημερήσια ατζέντα μου - όσο πιο κρύος, τόσο το καλύτερο. Όσο ζεις όμως μαθαίνεις σε αυτή τη ζωή και πρόσφατα ανακάλυψα πως η μπύρα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και με άλλους τρόπους, προς τέρψιν του ουρανίσκου σου.
Και ιδού οι αποδείξεις/ εναλλακτικές χρήσεις της:
Λουκάνικα
Όπως μου έχει πει και ένας παλιόφιλος από το Wisconsin: «Τα λουκάνικα έχουν καλύτερη γεύση όταν μαγειρεύονται σε μπύρα». Και όντως ισχύει αυτό, ειδικά όταν τα ψήνεις στη σχάρα. Βάλτα λοιπόν μέσα σε μπύρα για περίπου ένα τέταρτο και μετά παρέδωσέ τα στη ζεστή αγκαλιά της ψησταριάς. You can thank me later.
Δες περισσότερα στο askmen.gr