Follow us

Robert Pattinson : Στο πρώτο trailer του Good Time θυμάται ότι είναι ηθοποιός

Ο πρωταγωνιστής του Twilight, Robert Pattinson, παραδίδει την καλύτερη ερμηνεία στη μέχρι τώρα πορεία του στη μεγάλη οθόνη.

Yupiii
ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII
Robert Pattinson

Μπορεί να σου συστήθηκε μέσα από το επιτυχημένο franchise Twilight, υποδυόμενος ένα ερωτοχτυπημένο βαμπίρ, ωστόσο έκτοτε ο Robert Pattinson προσπαθεί με νύχια και με δόντια να αποτινάξει από πάνω του το ρόλο που τον έχει σημαδέψει στη συνείδηση του κοινού. Κι εν αντιθέσει με άλλους νεότερους συνάδελφους του, μάλλον φαίνεται να το καταφέρνει.

Μετά λοιπόν τις καλές ερμηνείες του στις ταινίες Cosmopolis, Maps to the Stars, The Rover και The Lost City of Z, ο 31χρονος ηθοποιός σου παραδίδει την καλύτερη ερμηνεία στη μέχρι τώρα πορεία του στη μεγάλη οθόνη μέσα από το φιλμ Good Time.

Στη νέα σκηνοθετική δουλειά των αδελφών Safdie -διάσημοι στο ανεξάρτητο αμερικανικό κύκλωμα για το «Heaven Knows What» του 2014-, που απέσπασε διθυραμβικές κριτικές κατά την προβολή της στο φετινό Φεστιβάλ των Καννών, ο Pattinson υποδύεται ένα νεαρό μικροαπατεώνα που ξεκινάει ένα επικίνδυνο ταξίδι προκειμένου να βγάλει τον αδελφό του από τη φυλακή, που συνελήφθη σε ληστεία τράπεζας.

Δες το βίντεο στο askmen.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα