Follow us

Πώς αυτός ο τύπος μεγάλωσε το πέος του με ενέσεις τεστοστερόνης : Όλα γίνονται!

Δεν υπάρχει κάτι χειρότερο από το πολύ μικρό πέος, ειδικά αν συνδυάζεται με προβλήματα στυτικής δυσλειτουργίας και εξπερμάτωσης, κάτι που σίγουρα επηρεάζει δραματικά τη σεξουαλική (και όχι μόνο) ζωή ενός άντρα. 

Yupiii
ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII
Πώς αυτός ο τύπος μεγάλωσε το πέος του με ενέσεις τεστοστερόνης

Πολλές γυναίκες θα πουν ότι δεν παίζει ρόλο το μέγεθος αλλά η τεχνική. Αλλά όπως και να το κάνουμε δε γίνεται να μη σε νοιάζει το μέγεθος.

Για τέτοιες περιπτώσεις υπάρχουν διάφορες μέθοδοι επιμήκυνσης, χωρίς ωστόσο κανείς να είναι σίγουρος για την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητά τους.

Μια μέθοδος που δεν φανταζόμασταν ότι υπάρχει, (και γιατί να το φανταστούμε, γιατροί είμαστε;), αφορά στην ενέσιμη μορφή της τεστοστερόνης που κάνει δουλειά. Αυτό έδειξε η περίπτωση ενός 34χρονου από το Πακιστάν, που η φύση του έδωσε ένα πέος μήκους 5 εκατοστών σε πλήρη στύση, ενώ εκτός από αυτό είχε ελάχιστη τριχοφυΐα στο πρόσωπο, στη μασχάλη και στην ηβική περιοχή.

Δες περισσότερα στο askmen.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ NEWS

Akis’ Food Tour | Ο Άκης Πετρετζίκης ταξιδεύει στην Κρήτη

Το γαστρονομικό οδοιπορικό του Άκη Πετρετζίκη συνεχίζεται με ένα μοναδικό επεισόδιο "Akis’ Food Tour", στην Κρήτη, την Κυριακή 21 Απριλίου στις 20:00, στον Alpha.

18 Απρ 2024 07:00