Πώς κόβοντας αυτές τις τροφές θα ρίξεις την κοιλιά σε δύο βδομάδες

Η -λίγο ή πολύ- φουσκωμένη κοιλιά είναι κύριο χαρακτηριστικό πολλών αντρών από την ηλικία των 25 και μετά. Είναι, δυστυχώς, ένα φυσικό αποτέλεσμα που προέρχεται από την ασυλλόγιστη κατανάλωση τροφών και ποτών -και όχι κατ’ ανάγκη λιπαρών ή ζαχαρούχων.  

ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII

Οι διατροφολόγοι αναφέρουν ότι ακόμη και προϊόντα ή τροφές των οποίων τα κακά λίπη και η ζάχαρη είναι μειωμένα είτε από τη φύση τους είτε κατόπιν επεξεργασίας, μπορούν να προκαλέσουν περισσότερο όγκο και φούσκωμα στο στομάχι, εξαιτίας κάποιων άλλων συστατικών που περιέχουν και τα οποία το ανθρώπινο σώμα δεν μπορεί να αφομοιώσει εύκολα.

Μάθε ποιες τροφές και ποτά ανήκουν σ’ αυτή την κατηγορία και σου εγγυόμαστε πως αν τα κόψεις, το στομάχι σου θα γίνει επίπεδο μέσα σε δυο βδομάδες.

Αυτά που ήξερες ότι προφανώς σε χοντραίνουν:


Ψωμί
Οι κόκκοι της σίκαλης και του σιταριού παράγουν ένα είδος ινών που ονομάζονται φρουκτάνες και οι οποίες δεν απορροφώνται εύκολα οδηγώντας σε πρήξιμο του στομάχου. Σύμφωνα με πολλούς γαστρεντερολόγους, το βασικό αίτιο του πάχους που δημιουργούν τα ψωμιά οφείλεται στις φρουκτάνες και λιγότερο στη γλουτένη.

Διάβασε περισσότερα στο askmen.gr