Follow us

Το MadameFigaro στην παρουσίαση της Cruise συλλογής της Chanel στο Παρίσι: H διευθύντρια της Madame Figaro, Βάσω Παπαγιαννακοπούλου, μεταδίδει από το show του iconic οίκου στο Grand Palais

Αν δεις ένα show της Chanel, δεν υπάρχει επιστροφή. Τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί μαζί του σε επίπεδο έμπνευσης, οργάνωσης, παραγωγής, ποιητικής και καλλιτεχνικής έκφρασης αλλά και με το γεγονός οτι η μόδα του οίκου Chanel δεν είναι απλώς ρούχα, αλλά μια ολόκληρη φιλοσοφία ευζωίας και αισθητικής άποψης.

Το MadameFigaro.gr στην παρουσίαση της Cruise συλλογής της Chanel στο Παρίσι

Η πρόσκληση μας προϊδέασε οτι αυτό το σόου, για την Cruise Collection 2017, αν και δεν έφερε την Chanel στην Ακρόπολη, έφερε την Ακρόπολη στο Παρίσι, στη διαχρονική "έδρα" του οίκου στο περίφημο Grand Palais.

Το ακέφαλο άγαλμα της θεάς Αφροδίτης, που με περηφάνια διατηρούσε η Gabrielle Chanel στο θρυλικό διαμέρισμα της Rue Cambon, έγινε η πηγή έμπνευσης για ένα μικρό αλλά πολύ δυνατό show χτυπώντας απευθείας στην ελληνική μου φλέβα και συνείδηση. Ένα show που μου υπενθύμισε κάτι που έχουμε ως χώρα και λαός καιρό λησμονήσει: τους λόγους για τους οποίους πρέπει να νιώθουμε περήφανοι ως Έλληνες.

Δες περισσότερα στο madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα