Follow us

Μήπως είσαι demisexual και δεν το ξέρεις;: Όσα αξίζει να γνωρίζεις για αυτούς: Τι πρέπει να ξέρεις για τον τρόπο που αντιμετωπίζουν τις ερωτικές τους σχέσεις

Η διαδικασία του dating έχει σίγουρα αρκετές προκλήσεις, αλλά για όσους όσοι χαρακτηρίζονται ως demisexual, τα πράγματα είναι ακόμα πιο δύσκολα και περίπλοκα, ειδικά όταν προσπαθούν να εξηγήσουν την ταυτότητα τους σε εκείνους που δεν έχουν επίγνωση επί του θέματος.  

Yupiii
ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII
Μήπως είσαι demisexual και δεν το ξέρεις;

«Ως demisexual χαρακτηρίζεται συνήθως κάποιος που δεν ενδιαφέρεται για το σεξ, με εξαίρεση την περίπτωση μιας δυνατής συναισθηματικής σύνδεσης», εξηγεί η σεξολόγος Carol Queen. «Πρόκειται για ένα είδος σεξουαλικότητας πολύ κοινό στις ομάδες ανθρώπων που έχουν μεγαλώσει με παραδοσιακές αξίες όπως η αποχή από το σεξ μέχρι το γάμο». Σύμφωνα με τη Queen, η ταυτότητα ενός demisexual εμπεριέχει λιγότερη έμφαση στο σεξ σε γενικότερο πλαίσιο, εκτός αν υπάρχει μια δυνατή συναισθηματική σχέση με κάποιον που ξυπνάει την ανάγκη του για αυτό.

Τι γίνεται όμως αν κάποια με την οποία έχεις βγει λίγα μόνο ραντεβού, σου αναφέρει ότι ανήκει σε αυτήν την κατηγορία; Τι άλλο αξίζει να γνωρίζεις σχετικά με τους demisexuals; Διάβασε παρακάτω όλα όσα πρέπει να ξέρεις, από τον τρόπο που αντιμετωπίζουν τις ερωτικές τους σχέσεις μέχρι το πώς να διαχειριστείς τη διαδικασία του dating αν ανήκεις και εσύ σε αυτούς.

Διάβασε περισσότερα στο askmen.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ NEWS

Αρένα | Η Μαρία Αναστασοπούλου σε τρία ελληνικά νησιά με διαφορετικά χριστιανικά δόγματα

Σύρος, Τήνος, Κέρκυρα. Τρία νησιά που έχουν δύο μεγάλες κοινότητες, με κυρίαρχα δύο διαφορετικά χριστιανικά δόγματα, το Ορθόδοξο και το Καθολικό. Πώς οι δύο μεγάλες κοινότητες βιώνουν τα Πάθη της Μεγάλης Εβδομάδας με διαφορετικό τρόπο, αλλά και με απέραντο σεβασμό η μία για την άλλη;

25 Απρ 2024 07:00