Follow us

Survivor Games: Σχέση με παντρεμένο άντρα: Τι λένε τα ζώδια για τον έρωτά σου;

H σχέση με παντρεμένο είναι μια σχέση σε αχαρτογράφητα εδάφη, δεν ξέρεις ποτέ που θα σε οδηγήσει

Yupiii
ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII
Σχέση με παντρεμένο άντρα

Το μέλλον της είναι μάλλον θολό και το πάθος σε οδηγεί σε ένα λάθος. Είναι ένας έρωτας με την πρώτη ματιά που σου παίρνει το μυαλό, ενδίδεις δίχως υποσχέσεις και εγγυήσεις για το μέλλον. Ζεις έναν παράνομο αλλά δυνατό έρωτα που σου αλλάζει την κοσμοθεωρία και όσο κι αν προσπαθείς να πείσεις τον εαυτό σου πως η σχέση αυτή δεν έχει πορεία, άλλο τόσο ελπίζεις και προσμένεις πως κάτι θα γίνει και θα είστε για πάντα μαζί. Και αυτή είναι και η παγίδα.

Φρόντισες τουλάχιστον να μάθεις το ζώδιό του;

ΚΡΙΟΣ
Είναι ένας άντρας ειλικρινής που θα σου πει ευθέως αυτά που αισθάνεται. Δεν υπολογίζει τίποτα και παίρνει γρήγορες αποφάσεις. Αν δεν είναι ευχαριστημένος στο γάμο του, δεν χάνει χρόνο αλλά αν σου πει πως δεν πρόκειται να χωρίσει ποτέ, οφείλεις να τον πιστέψεις. Είναι εύκολο να ερωτευτεί και ζει εξωσυζυγικές περιπέτειες για να αποκομίσει εμπειρίες χωρίς αυτό να σημαίνει πως θα εγκαταλείψει τη σύντροφό του. Παθιάζεται και ναι, μπορεί να αφήσει τη γυναίκα του αλλά δεν ξέρεις αν θα αφήσει και εσένα μετά. Αν δεν ζει έντονες συγκινήσεις, τις αναζητά αλλού. Τάζει τον ουρανό με τ’άστρα αλλά ξεθυμαίνει τόσο γρήγορα αυτό το πάθος…

ΤΑΥΡΟΣ
Είναι ένας άντρας οικογενειάρχης που αγαπά τη γυναίκα του και κυρίως τα παιδιά του. Είναι λάτρης του αισθησιασμού και του σεξ και ξέρει να κρύβεται όταν πρέπει για να κρατά τις ισορροπίες. Δύσκολα χωρίζει και έχει την ικανότητα να ζει μια παράνομη σχέση χρόνια χωρίς να δίνει δικαιώατα. Δύσκολα βέβαια μπαίνει και σε εξωσυζυγική σχέση. Αν το κάνει, ο γάμος του θα βρίσκεται στο τέλος του και πάλι θα κάνει τα πάντα για να τον κρατήσει. Τις περισσότερες φορές επιστρέφει στην οικογένειά του. Δεν παίζει παιχνίδια, θα πρέπει να είσαι κάτι σοβαρό γι’αυτόν. Το σκέφτεται πολύ πριν μπλέξει. Ο έρωτας, η περιποίηση, η αποκλειστικότητα παίζουν μεγάλο ρόλο στη σκέψη του. Αργεί πολύ να πάρει οριστικές αποφάσεις.

Διάβασε τα υπόλοιπα ζώδια στο MissBloom.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα