Follow us

Η ιστορία του πρώην τοξικομανούς που μεταμορφώθηκε σε Yoga Master : Mια βασανιστική διαδρομή από την κόλαση στον παράδεισο

Ο Jacob Manning παραδίδει μαθήματα υπέρτατης ψυχικής δύναμης!

Yupiii
ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII
Η ιστορία του πρώην τοξικομανούς που μεταμορφώθηκε σε Yoga Master

Οι επαγγελματίες αθλητές (και εκπαιδευτές) δεν φτάνουν στην κορυφή από τύχη. Χρειάζεται, πολλές φορές, υπεράνθρωπα επίπεδα αφοσίωσης, μόχθου και χρόνου, όπου μαζί με τις στερήσεις, τις αυτοταπεινώσεις και τις συχνές απογοητεύσεις, δημιουργούν ένα ανηφορικό δρόμο στρωμένο με αγκάθια. Ένας άντρας που θέλει να γίνει κάποια στιγμή ελίτ αθλητής πρέπει να περάσει διά πυρός και σιδήρου, με το βλέμμα του διαρκώς μπροστά, πάνω -και ποτέ πίσω.

Ένα τέτοιο παράδειγμα είναι ο Jacob Manning. Η ιστορία της ζωής του θα μπορούσε να γίνει βιβλίο ή κινηματογραφική ταινία με στόχο να εμπνεύσει πολλούς νέους άντρες και ο λόγος δεν είναι ο προφανής.


Ο Manning είναι σήμερα ένας κορυφαίος δάσκαλος γιόγκα -έτσι κι αλλιώς αυτό από μόνο του είναι ένα μεγάλο κατόρθωμα-, ωστόσο μερικά χρόνια πριν ήταν ένας «τυπικός» ναρκομανής παρίας.

«Πριν μπει η γιόγκα στη ζωή μου, η καθημερινότητά μου στο Σαν Φρανσίσκο χαραμιζόταν σε μια κολασμένη ρουτίνα συντροφιά με την ηρωίνη και την κοκαΐνη», λέει ο Manning.

Διάβασε περισσότερα στο askmen.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα