Follow us

«Μπρούσκο»: Τι θα δούμε στα επεισόδια αυτής της εβδομάδας

Ο Ματθαίος και η Αναστασία αποφασίζουν οριστικά να είναι πια μαζί και ο Ματθαίος δεν γυρίζει το βράδυ στο σπίτι της Στέλλας, γεγονός που προκαλεί κωμικοτραγικές ιστορίες. 

Yupiii
ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII
Μπρούσκο

Ο Ματθαίος δεν προλαβαίνει να ζητήσει από τη Στέλλα να χωρίσουν, καθώς αυτή τον αφήνει άναυδη, ανακοινώνοντας την εγκυμοσύνη της.

Στο μεταξύ, ο Πάτροκλος παραμονεύει με σκοπό να αρπάξει τη μικρή Αγάπη, χρησιμοποιώντας τη Δανάη, η οποία αγνοώντας την πραγματική του ταυτότητα, είναι τρελά ερωτευμένη μαζί του..

Δευτέρα 27 Μαρτίου 2017

703ο επεισόδιο

Όλοι είναι ανάστατοι που η Μαρίνα δεν ξυπνάει απ’ τη νάρκωση. Την ίδια στιγμή στη Κρήτη, το προσχεδιασμένο από τον Αλκιβιάδη και τον Πάτροκλο, ατύχημα της Άλκηστης, της προκαλεί προσωρινή αμνησία. Στο σπίτι της Δάφνης, οι όροι αντιστρέφονται κι οι 3 αδερφούλες του Μύρου, κατορθώνουν με τον εκβιασμό τους να γίνουν αφεντικά.. της αφεντικίνας τους. Η Γεσθημανή βγάζοντας αντικλείδι, προσκαλεί τον Παναγή σπίτι της, το οποίο δεν είναι άλλο από το σπίτι της Μελίνας. Στο μεταξύ όλοι, με πρώτη και καλύτερη τη Δάφνη, δεν σταματάνε να κάνουν σενάρια για το ποιος είναι ο άγνωστος Κύπριος εφοπλιστής και εραστής της Βασιλικής. Η Αλίκη, ξαφνιάζει τον Χρήστο με τη δήλωσή της, ότι προτιμά να χωρίσουν παρά να εγκατασταθεί μόνιμα στη Κύπρο. Το μίσος του Πάτροκλου για τον Αχιλλέα, μεγαλώνει όλο και περισσότερο, θεωρώντας τον υπεύθυνο για τον χωρισμό του με την Δήμητρα κι αποφασίζει να τον εκδικηθεί, αρπάζοντας και δίνοντας την μικρή Αγάπη.. για παράνομη υιοθεσία.

Τρίτη 28 Μαρτίου 2017

704ο επεισόδιο

Η Μελίνα με τον Αχιλλέα βγαίνουν το βράδυ για να περάσουν όμορφα και ρομαντικά σε ένα εστιατόριο και στο σπίτι με τα παιδιά μένει η Δανάη, η οποία καλεί τον "Μάνο" να της κάνει παρέα, χωρίς να υποψιάζεται τα δόλια σχέδια του Πάτροκλου, ο οποίος έχει βάλει σκοπό να καταστρέψει τον Αχιλλέα και καραδοκεί προκειμένου να αρπάξει την Αγάπη. Ο Ματθαίος και η Αναστασία αποφασίζουν οριστικά να είναι πια μαζί και ο Ματθαίος δεν γυρίζει το βράδυ στο σπίτι της Στέλλας, γεγονός που προκαλεί κωμικοτραγικές ιστορίες. Η Μαρίνα αναρρώνει από την χειρουργική επέμβαση και η Δήμητρα ξεσπάει τον θυμό της πάνω της, καθώς η Μαρίνα μιλάει στο τηλέφωνο με την Αλεξάνδρα. Στο μεταξύ στα Χανιά, ο Παύλος κι ο Αντρέας επισκέπτονται την Άλκηστη στο νοσοκομείο και μαθαίνουν τελικά τι της έχει συμβεί. Ο Ματθαίος δεν προλαβαίνει να ζητήσει από τη Στέλλα να χωρίσουν, καθώς αυτή τον αφήνει άναυδη, ανακοινώνοντας την εγκυμοσύνη της.

Τετάρτη 29 Μαρτίου 2017

705ο επεισόδιο

Ο Ματθαίος σοκαρισμένος από την είδηση της εγκυμοσύνης της Στέλλας, την κατηγορεί ευθέως ότι επίτηδες έμεινε έγκυος, ενώ γνώριζε πως ο ίδιος ήταν αρνητικός. Η Στέλλα απογοητευμένη τα λέει όλα στην Αλεξάνδρα, ζητώντας της βοήθεια για το πώς θα χειριστεί την κατάσταση.. παρόλα αυτά δείχνει αποφασισμένη να κρατήσει το μωρό. Παράλληλα ο Ματθαίος έρχεται σε δύσκολη θέση όταν η Αναστασία του εξομολογείται τους φόβους που έχει για το μέλλον της σχέσης τους… ενώ χωρίζει οριστικά με τον Ανδρέα κι εκείνος φεύγει από το σπίτι. Ο Πάτροκλος εξακολουθεί να παρακολουθεί την Δανάη και τα παιδιά, προκειμένου να βρει την κατάλληλη ευκαιρία και να τα αρπάξει.. Ο Αχιλλέας και η Μελίνα πείθουν τη Βασιλική να πάει στην Κύπρο για να γιορτάσουν τα γενέθλια της.. ενώ η Δάφνη προσπαθεί να βγάλει άκρη για το αν η Βασιλική όντως βγαίνει με τον εφοπλιστή. Απ’ την άλλη ψαρεύει τον Μύρο για το παρελθόν των τριών κοριτσιών που δουλεύουν στο σπίτι,και αναθέτει σε έναν ντετέκτιβ να επιβεβαιώσει τις πληροφορίες. Κι ενώ ο Χαρίδημος παλεύει να αποφασίσει ποια γυναίκα να κρατήσει.. η Κωνσταντίνα και η Γεσθημανή δείχνουν να ενδίδουν στο φλερτ άλλων ανδρών. Η Άλκηστις βγαίνει από το νοσοκομείο και το έντονο ενδιαφέρον του Αλκιβιάδη κινεί υποψίες.. ενώ μια άσχημη είδηση σχετικά με τον Σήφη την ταρακουνάει πολύ.

Πέμπτη 30 Μαρτίου 2017

706o επεισόδιο

Η Αναστασία προσπαθεί να ηρεμίσει την Άλκηστη, η οποία έχει όλες τις ενδείξεις ότι ο Σήφης έχει ξεκινήσει μια παράλληλη σχέση με την αδελφή του Ιταλού συνεργάτη τους, την Πάολα Σπαλέτι. Η Στέλλα προσπαθεί να πείσει τον Ματθαίο να παραμείνουν μαζί, πιστεύοντας πως ο μόνος λόγος που της ζητάει να χωρίσουν είναι η εγκυμοσύνη της. Η Μελίνα θυμώνει με τον Αχιλλέα, όταν ανακαλύπτει πως εξακολουθεί να κακομαθαίνει την Αγάπη. Παρά τις αντιρρήσεις της Αναστασίας, ο Διαμαντής δηλώνει αμετανόητος για τη σχέση του με τη Ρενάτα. Η Μαρίνα επιστρέφει σπίτι της, παρόλα αυτά η Δήμητρα δεν παύει να ‘ναι πικρόχολη προς όλους. Η απαγωγή της μικρής Αγάπης από τον Πάτροκλο, αποτυγχάνει τελευταία στιγμή. Κι ενώ στην Κύπρο, ο Αχιλλέας κι η Μελίνα οργανώνουν μια βραδιά έκπληξη για τα γενέθλια της Βασιλικής, στα Χανιά, η Δάφνη με τον Μύρο προσπαθούν να συνεφέρουν τον Μηνά.. με ανορθόδοξους τρόπους.

Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017

707o επεισόδιο

Το πάρτι για τα γενέθλια της Βασιλικής, στο σπίτι του Αχιλλέα και της Μελίνας, συνεχίζεται με διάφορα ευτράπελα, ενώ στα Χανιά ο Μηνάς περνάει μαύρες ώρες, αφού έχει πιστέψει το παραμύθι για τον Κύπριο εφοπλιστή που έχει κερδίσει την καρδιά της Βασιλικής. Στο μεταξύ, ο Πάτροκλος παραμονεύει με σκοπό να αρπάξει τη μικρή Αγάπη, χρησιμοποιώντας τη Δανάη, η οποία αγνοώντας την πραγματική του ταυτότητα, είναι τρελά ερωτευμένη μαζί του. Ο Ματθαίος, μαζεύει τα πράγματά του και φεύγει από το σπίτι της Στέλλας, αφήνοντάς την καταρρακωμένη και παράλληλα αναγκάζεται να αποκαλύψει στην Αναστασία ότι η Στέλλα είναι έγκυος. Η Δήμητρα επιτίθεται στην Χρυσάνθη, αλλά δεν θα αργήσει να πάρει την απάντηση που της αξίζει, ενώ η Μαρίνα, έχοντας αρχίσει την αποκατάσταση για να καταφέρει να περπατήσει και πάλι, ασφυκτιά δίπλα στη μάνα της και θέλει να γνωριστεί καλύτερα με την Αλεξάνδρα. Στο μεταξύ ο Διαμαντής, παθαίνει ένα επεισόδιο και μεταφέρεται επειγόντως από τη Ρενάτα, στο νοσοκομείο.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα