Follow us

The Big Kahuna: We Are All Equal Before The Wave: Η Μάρω Παρασκευούδη ζει τον δικό της Ιούλιο στον Κεραμεικό

Στο μυαλό του Στέφανου Στεφανίδη και του Δημήτρη Μπαλλιάν είναι πάντα Ιούλιος και στόχος είναι πάντα το επόμενο μεγάλο κύμα. Μόλις περάσεις την πόρτα του The Big Kahuna θα τους καταλάβεις.

The Big Kahuna

Σε ένα παλιό συνεργείο αυτοκινήτων στον πεζόδρομο της Σαλαμίνος στον Κεραμεικό, οι Kahuna Bros αποφάσισαν να μεταφέρουν τη δική τους Χαβάη και να μας φέρουν πιο κοντά σε εξωτικές γεύσεις και νόστιμο φαγητό φτιαγμένο με πάθος και αγάπη. Καλάμια, φυτά, σανίδες του σερφ, ένα beach bar και μία καλύβα - κουζίνα απαρτίζουν το σκηνικό του The Big Kahuna, που κάτι μας λέει ότι ο Kevin Spacey και ο Danny DeVito θα περνούσαν υπέροχα.

The Big Kahuna: We Are All Equal Before The Wave

Το μενού του μαγαζιού δεν μπορεί παρά να ακολουθήσει την εξωτική φιλοσοφία του, με τον chef και συνιδιοκτήτη να βγάζει στα πιάτα το εκρηκτικό του ταμπεραμέντο (για όσους τον ξέρουμε, περιμένουμε να βγάλει λίγη ακόμα ένταση). Ο κατάλογος χωρίζεται σε σαλάτες, ορεκτικά, κυρίως πιάτα και burgers, σε σωστή αναλογία για να μην κουράζει αλλά να θέτει διλήμματα στο τραπέζι.

The Big Kahuna: We Are All Equal Before The Wave - εικόνα 2

Ο Στεφανίδης φημίζεται για τα ramen του (έχεις δύο επιλογές στο μενού), αλλά για αρχή τις εντυπώσεις κλέβουν τα burger: The Predator με μπιφτέκι από φιλέτο κροκόδειλου, The Japanese Emperor's Kobe με 100% kobe beef και The Big Kahuna με φιλέτο αστακού. Για αρχή θα πρότεινα τα καλοκαιρινά ρολά με τηγανιτή γαρίδα σε panko, κρέμα lime και μάνγκο και τα nuggets ανανά με coconut cream και mango chili - και τα δύο πιάτα είναι όσο καλοκαιρινά ακούγονται. Η εμπειρία του Kahuna ολοκληρώνεται με εξωτικά cocktails που σερβίρονται σαν να βρίσκεσαι στην παραλία, μιας και στόχος του μαγαζιού είναι να σε μεταφέρει σε κάποια χαβανέζικη ακτή. Και ναι, we are all equal before the wave.

The Big Kahuna: We Are All Equal Before The Wave - εικόνα 3

Info

The Big Kahuna

Σαλαμίνος 42, Κεραμεικός, τηλ. 210 5244100

Για περισσοτερες προτασεις απο τη Μαρω Παρασκευουδη, κανε κλικ εδω.

Contact: paraskevoudi@atticamedia.gr

Instagram: @mybluesuedeshoes

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα