Μαργαρίνη ή βούτυρο;

Θα τα βρεις σε soft ή υγρή μορφή, εμπλουτισμένα με γιαούρτι, σε light έκδοση αλλά και με ελαιόλαδο. Έτσι, η επιλογή γίνεται ακόμη πιο πολύπλοκη...

ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII

Ας ξεκινήσουμε λέγοντας ότι δεν είναι όλες οι μαργαρίνες το ίδιο ποιοτικές και ωφέλιμες όπως δεν είναι και όλα τα βούτυρα. Πριν ξεκινήσεις λοιπόν να διαβάζεις αυτό το άρθρο καλό θα είναι να έχεις στο μυαλό σου πάντα ότι θα πρέπει να επιλέγεις επώνυμες μαλακές μαργαρίνες που παρασκευάζονται από φυτικά έλαια με σύγχρονες μεθόδους,προτιμώντας όσες είναι πλουσιότερες σε ακόρεστα λιπαρά και βιταμίνες, φτωχές σε κορεσμένα και χωρίς υδρογονωμένα λιπαρά.