Follow us

Πώς θα φορέσεις σωστά τα αγαπημένα σου sneakers: Έξι πρακτικές συμβουλές για να το κάνεις καλύτερα!

Αν δε ζεις σε κάποια σπηλιά, θα έχεις παρατηρήσει ότι η εποχή που τα αθλητικά παπούτσια αφορούσαν αποκλειστικά τους «τζιχαντιστές» του fitness ή τους επαγγελματίες αθλητές έχει περάσει ανεπιστρεπτί. 

Yupiii
ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII
Πώς θα φορέσεις σωστά τα αγαπημένα σου sneakers

Βλέπεις, τα sneakers στις μέρες μας αποτελούν πια ένα κανονικό στιλιστικό «φαινόμενο» που αφορά πλέον τους πάντες, ασχέτως ηλικίας, εισοδήματος και κοινωνικής θέσης.

Από την άλλη, βέβαια, αυτό δε σημαίνει επ' ουδενί και για κανένα λόγο ότι το πιο «δημοκρατικό» από όλα τα υποδήματα δεν έχει τους δικούς του κανόνες. Τα δικά του «πρέπει» και «μην», που θα πρέπει να λάβεις υπόψη αν θέλεις να τα φορέσεις σωστά. Κανόνες σαν αυτούς που ακολουθούν, δηλαδή:

Μην φοράς το ίδιο ζευγάρι κάθε μέρα
Ο εγγυημένος τρόπος για να καταστρέψεις ένα όμορφο ζευγάρι sneakers; Απλά, φόρα το κάθε μέρα...

Βλέπεις, όπως ακριβώς ισχύει για οποιοδήποτε ζευγάρι υποδημάτων, έτσι και τα sneakers έχουν ανάγκη μιας σύντομης περιόδου «ανάπαυσης» μετά από κάθε χρήση, προκειμένου να στεγνώσουν από τον ιδρώτα, να «ξεκουραστεί» το ύφασμα και οι ραφές τους και να απομακρυνθούν οι «μυστήριες» μυρωδιές.

Τι μπορείς να κάνεις για να αποφύγεις την εν λόγω καταστροφή λοιπόν; Πολύ απλά, σταμάτα να φοράς τα αγαπημένα σου αθλητικά παπούτσια σε καθημερινή βάση και, ιδανικά, αγόρασε τουλάχιστον ένα ακόμη ζευγάρι από το αγαπημένο σου μοντέλο, προκειμένου να τα φοράς εναλλάξ. Τόσο απλά.

Διάβασε περισσότερα στο askmen.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα