Follow us

Beauty, Style and Stars: Η συνάντηση με την Τζένη Μελιτά και άλλες 4 hot beauty επιλογές για την εβδομάδα και γιατί αξίζει να τις διαβάσεις

Η πρώτη εβδομάδα του Φεβρουαρίου συνιστά μια πολύ ωραία στιγμή. Είναι η στιγμή που συνειδητοποιείς ότι σε κάποιες ημέρες από τώρα η άνοιξη θα μπει και επίσημα, ο ήλιος που κάνει δειλά δειλά την εμφάνισή του σε ξεμυαλίζει με έναν σχεδόν ξεδιάντροπο τρόπο και η ομορφιά, με όλες τις έννοιες, αρχίζει και αποκτά περισσότερο νόημα.

Τζένη Μελιτά και Βασιλική Καρανζογιάννη r

Πασιφανέστατη η ποιητική μου διάθεση, παρότι ακόμα χειμώνας, γιατί χειμώνα έχουμε και ορίστε μερικές επιλογές που έφτιαξαν τις δικές πρώτες ημέρες του Φεβρουάριου και θέλω να μοιραστώ μαζί σας.

Νο1 Η λύση που δεν περιμένεις

Είναι κάποιες φορές που εκπλήσσομαι κι εγώ με την ευρηματικότητα. Και δεν μιλάω γενικά αλλά ειδικά. Άφησέ με να σου εξηγήσω. Εγώ έχω ένα θέμα με τα καλσόν. Δεν φοράω συχνά αλλά όταν φοράω θέλω να είναι τέλειο! Μια μέρα είπα να βάλω στη δουλειά και αυτό σκίστηκε. Όμως, δεν ανησύχησα γιατί και γι' αυτό υπάρχει λύση. Για το ποια είναι αυτή φρόντισε να με ενημερώσει το κορίτσι μου, η Τζένη Μελιτά, η οποία όχι μόνο δε με άφησε έτσι αλλά μου έφερε άλλο καλσόν!

Beauty, Style and Stars

Συγκεκριμένα, η ίδια ήρθε με μοναδικό σκοπό να με ενημερώσει για την τέλεια υπηρεσία μέσω του bicrescuebutton.gr. Είσαι έξω; Σου φεύγει πόντος; Μέσα σε 30 λεπτά και εντελώς δωρεάν σου έρχεται ουρανοκατέβατο το BIC Touch σούπερ καλσόν στο χρώμα και νούμερο που θες εσύ. Τέλειο;

Γιατί αξίζει που το διάβασες; Γιατί την επόμενη φορά που θα σου φύγει πόντος, λοιπόν, δε θα ψάξεις για μανό αλλά θα ξέρεις τι πρέπει να κάνεις!

No2 Μια δόση λάμψης πριν του Αγίου Βαλεντίνου

Ήξερες ότι η αγαπημένη HERBALIFE, εκτός από ειδική στη διατροφή φροντίζει και για την επιδερμίδα σου με την σειρά HERBALIFE SKIN; Η σειρά εξωτερικής διατροφής HERBALIFE SKIN είναι η λύση της διατροφής της επιδερμίδας προσφέροντας πιο όμορφη, πιο υγιή, πιο νεανική επιδερμίδα μέσω των συνθέσεων των υφών και των άμεσων αποτελεσμάτων.

Beauty, Style and Stars - εικόνα 2

Και πάνω σητν ώρα, που το χρειαζόμουν περισσότερο από ποτέ, ήρθε στα χέρια μου η μάσκα καθαρισμού με άργιλο και μέντα, μία πλούσια, κρεμώδης μάσκα αργίλου που έχει τις απορροφητικές και τονωτικές ιδιότητες του αργίλου Bentonite, ο οποίος αφαιρεί τη σκόνη και την υπερβολική λιπαρότητα. Με μια μόνο χρήση βελτιώνει την εμφάνιση των πόρων ανανεώνοντας τις αισθήσεις και αφήνοντας την επιδερμίδα πιο απαλή και λεία.

Γιατί αξίζει που το διάβασες; Για να είσαι πιο όμορφη από ποτέ την πιο ερωτική ημέρα του χρόνου.



No3 Το κομμωτήριο που αγαπάει τα μαλλιά μου

Οφείλω να το παραδεχτώ. Δεν έχω φερθεί με τον καλύτερο τρόπο στα μαλλιά μου.

Όμως, αυτή η δουλειά, με έχει κάνει όχι να τα αγαπήσω, αλλά να τα εκτιμήσω. Γιατί τα μαλλιά είναι το πιο μόνιμο αξεσουάρ επάνω σε μια γυναίκα και αν δεν τους δείξεις τον απαραίτητο σεβασμό, τότε αυτά θα σου το ξεπληρώσουν.

Την αγάπη για την μαλλιά μου δεν μου την έδειξε και δεν μου την έμαθε κανένα άρθρο και κανένα προϊόν που μου έταζε θαύματα. Μου την έμαθαν οι άνθρωποι που ξέρουν, οι άνθρωποι που αγαπούν και οι άνθρωποι που ασχολούνται κάθε μέρα με τα μαλλιά.

Beauty, Style and Stars - εικόνα 3

Ένα τέτοιο κομμωτήριο είναι και το deep #hair_room στο Χαλάνδρι (Χαϊμαντά 33). Η φιλοσοφία του κομμωτηρίου, του Νίκου Σεβδάλη και του Γιώργου Μανωλάκη, που βρίσκονται από πίσω, είναι η δημιουργία και η ανανέωση, η συνεχής παραγωγή της μόδας σύμφωνα πάντα με τις ανάγκες του πελάτη και γνώμονα την προσωπολογία, την χρωματομετρία και την καθημερινότητα του καθενός ξεχωριστά. Γιατί έτσι μόνο μπορείς κι εσύ να αντιμετωπίζεις τα μαλλιά σου, σαν ένα ξεχωριστό μέλος του σώματός σου αλλά άρρηκτα συνδεδεμένο με αυτό.

Γιατί αξίζει που το διάβασες; Γιατί αξίζει να αγαπάς και να σέβεσαι τα μαλλιά σου!

Νο4 Τα νέα προϊόντα που αξίζει να αγοράσεις

Και εκεί που κάθεσαι στο γραφείο σου και γράφεις άρθρα, έρχεται μια πρόσκληση για νέα λανσαρίσματα της Nuxe. Να μην ενθουσιαστείς; Όταν αυτό το brand αποτελεί μια μεγάλη αγάπη, όχι αποκλειστικά δική σου, αλλά της επιδερμίδας σου.

Μεταξύ των νέων προϊόντων, που θα πρόσθεταν χαρά στο οποιοδήποτε γυναικείο νεσεσέρ, η παρουσίαση ξεχώρισε και για την υπέροχη διοργάνωσή της. Συγκεκριμένα, όλες οι beauty editors συγκεντρωθήκαμε στο The Margi Hotel, μια εξαιρετική τοποθεσία, ακόμα και όταν έξω κάνει πολύ κρύο. Λουλούδια, ομορφιά και ευχάριστη διάθεση σίγουρα είναι ικανά όχι μόνο να σου φτιάξουν την ημέρα αλλά να τη συνοδεύσουν κιόλας έως το τέλος της.

Beauty, Style and Stars - εικόνα 4

Όμως, όλα αυτά είχαν έναν σκοπό, να μας συστήσουν τη νέα Nuxellence Ματιών όσο και τη Nuxuriance Ultre SPF20, την κρέμα ματιών που επαναφέρει τη νεανικότητα, χαρίζει λάμψη και ομοιογένεια απαλύνοντας τις λεπτές γραμμές και τους μαύρους κύκλους, και την κρέμα ολικής αντιγήρανσης που προστατεύει την επιδερμίδα από τη φωτογήρανση και τις κηλίδες.

Beauty, Style and Stars - εικόνα 5

Γιατί αξίζει που το διάβασες; Γιατί ακόμα ψάχνεις το ιδανικό προϊόν για την επιδερμίδα σου.

Νο5 Το σώμα μου είμαι εγώ

Πάντα πίστευα ότι αν δεν σου αρέσει κάτι μπορείς να το αλλάξεις. Θα με ρωτήσεις όμως, άλλαξες ποτέ τίποτα; Όχι, γιατί τα γύρω γύρω με τρομάζουν περισσότερο από την ιδέα ότι μετά από αυτό θα είναι όλα τέλεια.

Όμως, κοίτα που τελικά κάποια πράγματα μπορούν να αλλάξουν. Και δεν μιλάω για την δική μου αντιμετώπιση των πραγμάτων αλλά για αυτή της επιστήμης. Συγκεκριμένα, πρόσφατα επισκέφτηκα το γραφείο του Dr. Δημήτρη Δρακοτού στη Γλυφάδα, μια μοιραία συνάντηση που δε θα μπορούσα να μην μοιραστώ. Για να μην μακρυλογήσω και για να σας κάνω να νιώσετε λίγο καλύτερα ενώ κοιτάτε την πίσω πλευρά του σώματός σας στον καθρέφτη, οφείλω να σας ενημερώσω ότι πλέον η περιοχή των γλουτών μπορεί να γίνει το πιο σέξι σημείο του σώματός σου μέσα από τις πλέον καινοτόμες τεχνικές που έρχονται να ανοίξουν νέους ορίζοντες.

Συγκεκριμένα, όπως με ενημέρωσε ο Δημήτρης Δρακωτός, η γλυπτική των γλουτών μπορεί να περιλαμβάνει την λιποαναρρόφηση κάποιων περιοχών, τη λιπομεταφορά, (λιπομεταμόσχευση-lipografting), την διενέργεια ανορθώσεων (lifts) σε κάποια άλλα σημεία καθώς και την πιθανή χρήση ενθεμάτων. Κάθε περίπτωση αντιμετωπίζεται εξατομικευμένα και μετά από μελέτη των ειδικών χαρακτηριστικών, συζήτηση με τον ασθενή για το ιδανικό αποτέλεσμα και λαμβάνοντας υπόψη τα ιδιαίτερα εκείνα χαρακτηριστικά που σε κάθε φυλετική ομάδα μπορούν να κάνουν την περιοχή «ελκυστική». Στόχος; Ούτε η αύξηση του μεγέθου των γλουτών, ούτε μια επέμβαση λιποαναρρόφησης για την αφαίρεσης τοπικού λίπους (ψωμάκια), αλλά μία διαδικασία που επιτρέπει την καθολική αλλαγή του σχήματός τους.

Γιατί αξίζει που το διάβασες; Γιατί αυτό το καλοκαίρι, η πίσω πλευρά σου... θα κερδίσει τις εντυπώσεις!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα