Follow us

Γίντε Ντούκι: Με αυτές τις ασκήσεις θα εξαφανίσεις το πλαδαρό στήθος

Κανένας άντρας δεν θέλει να έχει μαστούς που μοιάζουν γυναικείους. Με αυτές τις ασκήσεις, θα αποκτήσεις ένα στέρνο που θα θυμίζει αρχαίο Έλληνα πολεμιστή

Yupiii
ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII
Με αυτές τις ασκήσεις θα εξαφανίσεις το πλαδαρό στήθος

Για τους περισσότερους άντρες, το Νο1 προβληματικό σημείο στο σώμα τους είναι η κοιλιά. Αλλά δεν τρέχει και τίποτα αν έχεις αποκτήσει κάμποσα παχάκια εκεί γύρω -άλλωστε, μια μικρή μπάκα, φαίνεται να ελκύει περισσότερο τις γυναίκες (διάβασε, εδώ).


Υπάρχουν όμως και κάποιοι άντρες, οι οποίοι ζουν με ένα πολύ μεγαλύτερο αισθητικό πρόβλημα: το παχύ και πλαδαρό στήθος, που λίγο απέχει από το να μοιάζει με γυναικείο.

Αν το πρόβλημα δεν είναι καθαρά ορμονικό (και αυτό είναι κάτι που θα το διαπιστώσει ο γιατρός σου) η αιτία που έχεις αποκτήσει υπερμεγέθη αλλά πλαδαρά στήθη με τα χρόνια, είναι ο λιπώδης ιστός που έχει συσσωρευθεί γύρω από τους θωρακικούς μυς. Και, όπως ακριβώς θα έκανες για να απαλλαγείς από τη σαμπρέλα στην κοιλιά, έτσι και πρέπει να κάνεις και με το κρέμασμα του στήθους σου: κατάλληλες ασκήσεις.


Πρόσεξε όμως. Δεν μιλάμε για ένα πρόγραμμα διόγκωσης των θωρακικών μυών σου (δες ένα φουλ ασκησιολόγιο, εδώ), αλλά για ειδικές ασκήσεις που εξαφανίζουν το λίπος από το στέρνο.

Διάβασε περισσότερα στο askmen.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα