Follow us

This Is A Mens World: Ποια είναι τα στοιχεία που κάνουν έναν άντρα σπουδαίο;

Καθώς το χάσμα μεταξύ ενός συναρπαστικά σπουδαίου και ενός λίαν συμβατικού τρόπου ζωής διευρύνεται -με τη μεσαία τάξη διαρκώς να συρρικνώνεται-, πόσο εύκολο είναι για σένα να διατηρήσεις τα χαρακτηριστικά ενός άντρα που ξεχωρίζει από όλους τους άλλους;

Yupiii
ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII
Ποια είναι τα στοιχεία που κάνουν έναν άντρα σπουδαίο

Η πρώτη και ευκολότερη κίνηση; Μπες στο Google. Είναι αλήθεια ότι μέσω της τεχνολογίας και των social media αποκτάς μεγαλύτερη πρόσβαση στο κρυφοκοίταγμα της ζωής των διασημοτήτων και, ειδικότερα, των αντρών που είναι πάντα ένα βήμα μπροστά. Έχεις επίσης τη δυνατότητα να μάθεις πολλά από τα «μυστικά» τους, είτε μέσα από τις εξομολογήσεις-συνεντεύξεις τους ή κάποιες σκανδαλοθηρικές έρευνες τηςa ιδιωτικής τους ζωής (που κάνουν φύλλο και φτερό ακόμη και τους απόρρητους τραπεζικούς λογαριασμούς τους).

Ω, ναι! Με το internet είσαι σαν να γνωρίζεις τους διάσημους και επιτυχημένους άνδρες από πολύ κοντά. Αλλά πριν ξεκινήσεις τα like, τα share, τα tweets και τις «καρδούλες», σταμάτα και αναρωτήσου: «Πώς τα κατέφεραν;». «Τι θυσίασαν;». «Τι μου λείπει εμένα;».


Λίγο μετά, οι απαντήσεις έρχονται αυτομάτως μπροστά στα μάτια σου. Μαζί με τις 6 λέξεις-κλειδιά:

Διάβασε περισσότερα στο AskMen.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα