
Ταρτάρ γαρίδας με κονσομέ, ginger, lemongrass και ζελέ καρότου, Γαρίδα jumbo με κους κους αρωματισμένο με παντζάρι και καφέ espresso, Cote de veaux με ψητά σπαράγγια, νιόκι και παλαιωμένη παρμεζάνα και για επιδόρπιο, Mπάρα μους κάστανου σε μπισκότο αμυγδάλου και sorbet μανταρίνι αποτελούν το μενού των Χριστουγέννων.
Στον νέο πολυχώρο του Βαρούλκου με τις σάλες για events, parties & private dining μπορείτε να διοργανώσετε την εκδήλωσή σας όπως την επιθυμείτε με τη σφραγίδα γεύσης και φιλοξενίας της ομάδας του Βαρούλκου.
Μενού ρεβεγιόν (€ 85/άτομο).
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr