It's Coffee Time

Από την αναζήτηση του τέλειου μέρους μέχρι τον τρόπο με τον οποίο θα φτάσει στο τραπέζι σου ο καφές, η όλη εμπειρία αποτελεί μία μικρή ιεροτελεστία για όλους τους λάτρεις του καφέ εκεί έξω.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΑΡΩ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΥΔΗ

Κι αν η Αθήνα - αλλά και η Ελλάδα γενικότερα - φημίζεται για τις ποσότητες καφέ που καταναλώνει, υπάρχει ένα μικρό ποσοστό που είναι ιδιαίτερα απαιτητικό με τον καφέ του. Χαρμάνι, φρεσκάδα, σωστή προετοιμασία, σερβίρισμα - όλα παίζουν τον ρόλο τους ώστε να απολαμβάνεις έναν πραγματικά καλό καφέ. Ο πρώτος καφές της ημέρας είναι πάντα ζεστός και φίλτρου, ανεξαρτήτως θερμοκρασίας. Τον χειμώνα όμως η ανάγκη να τυλίξεις τα χέρια σου γύρω από μία ζεστή κούπα καφέ, που αναδύεται το άρωμά του, αυξάνεται...

Διάβασε που θα βρεις τον καλύτερο καφέ φίλτρου στην πόλη στο Madamefigaro.gr