Κι αν η Αθήνα - αλλά και η Ελλάδα γενικότερα - φημίζεται για τις ποσότητες καφέ που καταναλώνει, υπάρχει ένα μικρό ποσοστό που είναι ιδιαίτερα απαιτητικό με τον καφέ του. Χαρμάνι, φρεσκάδα, σωστή προετοιμασία, σερβίρισμα - όλα παίζουν τον ρόλο τους ώστε να απολαμβάνεις έναν πραγματικά καλό καφέ. Ο πρώτος καφές της ημέρας είναι πάντα ζεστός και φίλτρου, ανεξαρτήτως θερμοκρασίας. Τον χειμώνα όμως η ανάγκη να τυλίξεις τα χέρια σου γύρω από μία ζεστή κούπα καφέ, που αναδύεται το άρωμά του, αυξάνεται...
Διάβασε που θα βρεις τον καλύτερο καφέ φίλτρου στην πόλη στο Madamefigaro.gr