Follow us

Back To School: Η Μάρω Παρασκευούδη Eπιστρέφει Στα Θρανία: Η καντίνα του Coffee Bike στο Κεφαλάρι είναι η πιο cool άφιξη της σεζόν!

Έχουν περάσει αρκετά χρόνια από την τελευταία φορά που πέρασα την πόρτα ενός σχολείου λίγο πριν ξεκινήσει η νέα χρονιά. Ένιωσα κάπως περίεργα, λοιπόν, όταν επισκέφθηκα το ολοκαίνουργιο Coffee Bike στο Κεφαλάρι, το οποίο λειτουργεί μέσα στο International School of Athens, ενώ παράλληλα εξυπηρετεί με ντελίβερι τη γύρω περιοχή.

Coffee Bike

Το νεοσύστατο Coffee Bike δεν θυμίζει σε τίποτα την σχολική καντίνα της δικής μου εποχής. Για την ακρίβεια, δεν έχει καμία σχέση με μία τυπική καντίνα που συνεχίζει να πουλάει θερμιδικές βόμβες και τυποποιημένα σνακ χωρίς ίχνος θρεπτικής αξίας σε μικρά παιδιά. Μητέρα τριών παιδιών με διατροφική συνείδηση, η Θεοδώρα Καψαλάκη – Πέτσα μετέφερε όλη τη γνώση πολλών ετών, την αγάπη της για τη χορτοφαγική/ωμοφαγική διατροφή και φυσικά το know how της μαμάς, σε ένα μοντέρνο μαγαζί, φιλικό προς το περιβάλλον που θα λατρέψει κάθε παιδί.

Back To School: Η Μάρω Παρασκευούδη Eπιστρέφει Στα Θρανία


Το Coffee Bike μένει πιστό στη φιλοσοφία του – raw/ vegan /vegetarian food για όσους δεν έτυχε να επισκεφτούν το μαγαζί στο Πικέρμι, με ένα μενού ειδικά διαμορφωμένο για παιδιά. Πίτσα με ντίνκελ, γλυκά χωρίς γλουτένη, ωμοφαγικά και βιολογικά σνακ, φρέσκοι χυμοί κρύας πρέσσας από το The Juice Lab (το νέο project της ιδιοκτήτριας – περισσότερα όταν θα κυκλοφορήσει στο ευρύ κοινό), smoothies και φυσικά αναψυκτικά και μαγειρευτό πιάτο ημέρας) είναι μερικές από τις επιλογές που βρίσκει κάθε παιδί στην καντίνα.

Back To School: Η Μάρω Παρασκευούδη Eπιστρέφει Στα Θρανία - εικόνα 2

Τσάι Teapigs, χωρίς καφεΐνη και specialty coffee συμπληρώνουν το μενού, δεδομένου ότι το κατάστημα απευθύνεται και σε ενήλικες. Μιας και πρόκειται για cycling cafe, το Coffee Bike στο ISA διατηρεί τη γωνιά επισκευών για τα ποδήλατα, ενισχύοντας έτσι το αθλητικό πνεύμα και προωθώντας μία eco friendly συνήθεια.

Back To School: Η Μάρω Παρασκευούδη Eπιστρέφει Στα Θρανία - εικόνα 3

Από σήμερα, το Coffee Bike ξεκινά να λειτουργεί επίσημα στο σχολείο και να εξυπηρετεί με ντελίβερι τη γύρω περιοχή (από τις 08.00 έως τις 16.00). Ακολούθησέ το στο Facebook και το Instagram προκειμένου να ενημερώνεσαι για το μενού και τις υπόλοιπες ενέργειες.


Καλή σχολική χρονιά!

Για περισσοτερες προτασεις απο τη Μαρω Παρασκευουδη, κανε κλικ εδω.

Contact: paraskevoudi@atticamedia.gr

Instagram: @mybluesuedeshoes

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα