Follow us

View From The Top: Οι πιο stylish στολές αεροσυνοδών που έχουμε δει ανά τα χρόνια!

Δημιουργίες μεγάλων σχεδιαστών για fashionable ιπτάμενα κορίτσια!

Yupiii
ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII
Αεροσυνοδοί

Είναι αδιαμφισβήτητα μία από τις πιο γοητευτικές εργασίες που μπορεί να κάνει μία γυναίκα και παρόλο που τα ταξίδια με αεροπλάνο είναι πλέον κάτι το συνηθισμένο, πάντα οι ίδιες θα θυμίζουν κάτι από την αίγλη της χρυσής εποχής της Αεροπλοΐας.

Ο λόγος φυσικά για τις όμορφες, κυριολεκτικά αιθέριες και άκρως εξυπηρετικές υπάρξεις που επανδρώνουν τα αεροπλάνα, γνωστές και ως “αεροσυνοδοί”. Οι στολές τους είναι πάντα κομψές, πρακτικές και αντικατοπτρίζουν τις τάσεις της εποχής. Γι’αυτό άλλωστε και πολλές φορές μεγάλοι σχεδιαστές σχεδίασαν γι’αυτές.

Δες παρακάτω μερικές από τις πιο stylish στολές αεροσυνοδών, από το 1939 εώς σήμερα:

View From The Top

United Air Lines, 1939 - Η στολή ταιριάζει χρωματικά με το σήμα της εταιρείας. Σχεδιασμένη από τον σχεδιαστή της εταιρείας Zay Smith

View From The Top - εικόνα 2
Trans World Airlines, 1944- Σχεδιασμένη από τον Howard Greer, το τριγωνικό flap στο λαιμό ήταν για να διπλώνει και να καλύπτει το σήμα της εταιρείας για όταν οι αεροσυνοδοί ήθελαν να απολαύσουν ένα κοκτέιλ μετά τη δουλειά χωρίς να αλλάξουν ρούχα.

View From The Top - εικόνα 3

Braniff International, 1965- Σχεδιασμένες από τον μάστερ της εποχής Emilio Pucci, οι στολές αυτές είχαν αντί για καπέλο... ένα διάφανο κράνος

Διάβασε τη συνέχεια στο MissBloom.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα