Follow us

ΖΏΔΙΑ: Έκλειψη Ηλίου Την 1η Σεπτεμβρίου Στην Παρθένο: Πως θα επηρεαστούν τα ζώδια;

Η πρώτη μέρα του μήνα ξεκινά με μια δακτυλιοειδή έκλειψη Ηλίου στο σχηματισμό της Νέας Σελήνης στην Παρθένο. 

Yupiii
ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII
ΖΩΔΙΑ

Λέγεται δακτυλιοειδής γιατί ο κώνος της σκιάς της Σελήνης δεν ακουμπά στην επιφάνεια της γης και είναι σαν να βλέπουμε ένα ηλιακό δαχτυλίδι γύρω από το σκοτεινό σώμα της Σελήνης.

Οι εκλείψεις γενικώς προκαλούν αναστατώσεις αλλά μας εξελίσσουν. Η έκλειψη αυτή στο ζώδιο της Παρθένου στρέφει την προσοχή μας μεταξύ λογικής και καρδιάς, είναι το ζώδιο της ενοποίησης, της ολοκλήρωσης. Θα φέρει σημαδιακά γεγονότα που θα αλλάξουν τη ζωή μας σε πολλά επίπεδα. Έντονη κριτική και γκρίνια θα κυριαρχούν στην προσωπική και επαγγελματική μας ζωή και δύσκολα οι καταστάσεις θα αντιστραφούν.

Η έκλειψη αυτή επηρεάζεται από το σκληρό τετράγωνο Κρόνου/Ποσειδώνα όπου η επιρροή του θα συνεχιστεί μέχρι και τον Οκτώβριο. Αυτή η δυσμενής όψη προκαλεί σύγχυση, μεγάλο άγχος και ανησυχία. Οι σχέσεις που δεν προχωράνε καλά θα γίνουν δυσβάσταχτες, η πρακτική πλευρά της ζωής θα μας αγχώνει πολύ, η ψυχολογία μας θα είναι πεσμένη και βαριά. Όλα μας οδηγούν σε μια αλλαγή τρόπου σκέψης. Προσοχή στον εθισμό, την κατάχρηση αλκοόλ, τα χάπια.

Το γεγονός ότι συμμετέχει και ο Άρης, ο εμπόλεμος, ζητά να αντιμετωπίσουμε τα γεγονότα με ψυχραιμία. Προσοχή σε ατυχήματα και εμπόλεμες καταστάσεις.

Το ζώδιο της Παρθένου είναι συνδεδεμένο με την καθημερινότητα, την εργασία, την υγεία. Ο κυβερνήτης της Παρθένου, Ερμής βρίσκεται επίσης στην Παρθένο και ανάδρομος. Ανάδρομοι είναι και ο Πλούτωνας (ριζικές αλλαγές, αναγέννηση, μεταμόρφωση), ο Ουρανός (αλλαγές, ανατροπές) σε εργασία και υγεία και ο Ποσειδώνας. Θέματα του παρελθόντος, αφημένα στην άκρη, έρχονται στην επιφάνεια για επανεξέταση. Οι αποφάσεις μας θα κριθούν όταν ο Ερμής γυρίσει ορθόδρομος στις 22/9.

Φιλοσόφησε τη ζωή, άλλαξε στόχους και προχώρα παρακάτω. Μην παίρνεις παρορμητικές αποφάσεις, θα κυριαρχεί παρασκήνιο. Διαφωνίες βγαίνουν στην επιφάνεια με αποτέλεσμα σχέσεις και συνεργασίες που δεν στηρίζονται σε γερές βάσεις να γκρεμιστούν.


Επηρεάζονται Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύς του πρώτου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν πλανήτες στα ζώδια και το δεκαήμερο αυτό, συγκεκριμένα μεταξύ 7ης -11ης μοίρας. Θα υποστούν ταλαιπωρίες στην επαγγελματική ή οικογενειακή και ερωτική τους ζωή. Ισχύει εδώ το κάθε εμπόδιο για καλό.

Πως θα επηρεαστούν όμως όλα τα ζώδια;
Διάβασε τις αναλυτικές προβλέψεις στο MissBloom.gr!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα