Follow us

10 λόγοι να κοιμηθείς γυμνή απόψε: Δεν είναι μόνο οι λόγοι που φαντάζεσαι…

Η νέα τάση στον ύπνο επιτάσσει να κοιμάσαι απολύτως γυμνή! 

Yupiii
ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII
10 λόγοι να κοιμηθείς γυμνή απόψε

Τον τελευταίο καιρό όλο και πληθαίνουν οι έρευνες που υποστηρίζουν πως ο ύπνος χωρίς ίχνος ρούχου έχει πολλαπλά οφέλη όχι μόνο στη σωματική αλλά και στην ψυχολογική και συναισθηματική σου υγεία. Αν το γεγονός πως ζεις στην Ελλάδα με τις καλείς θερμοκρασίες δεν σε πείθει για να καταργήσεις τη πιτζάμα, διάβασε παρακάτω 10 οφέλη του ύπνου χωρίς ρούχα και ίσως αλλάξεις γνώμη.

10 λόγοι να κοιμηθείς γυμνή απόψε

1. Καλύτερη αυτοπεποίθηση

Όσο πιο συνειδητά έρχεσαι σε επαφή με το σώμα σου, τόσο πιο εύκολο θα είναι να το εκτιμήσεις και να το αγαπήσεις όπως ακριβώς είναι. Αναγκαστικά, όταν ξαπλώνεις χωρίς ρούχα θα βλέπεις περισσότερο και από πολύ κοντά τις "ατέλειες" που κάνουν το σώμα σου τέλειο και θα αυξήσεις σταδιακά την αυτοεκτίμησή σου.

10 λόγοι να κοιμηθείς γυμνή απόψε - εικόνα 2

2. Καλύτερη σεξουαλική και συναισθηματική ζωή

Οι αγκαλιές είναι πολύ πολύ καλύτερες όταν δεν εμποδίζονται από ρούχα. Παράγεται έτσι άφθονη οκυτοκίνη, η ορμόνη που συνδέει συναισθηματικά τους ανθρώπους, ενώ οι αφορμές για χάδια και σεξ πολλαπλασιάζονται συμβάλλοντας στην ευτυχία και την υγεία της σχέσης σου.

10 λόγοι να κοιμηθείς γυμνή απόψε - εικόνα 3

3. Καθυστέρηση της γήρανσης

Όταν κοιμάσαι χωρίς ρούχα η θερμοκρασία του σώματός σου είναι χαμηλότερη και άρα ελέγχονται άψογα η παραγωγή της ορμόνης της ανάπτυξης και της μελατονίνης. Πρακτικά αυτό σημαίνει πως όταν κοιμάσαι γυμνή, το σώμα σου γερνάει πιο αργά!

Διάβασε τη συνέχεια στο MissBloom.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα