Follow us

Εξαφάνισε το λίπος στην κοιλιά: Σε πέντε βήματα!

Ονειρεύεσαι μια επίπεδη κοιλιά, αλλά κάθε πρωί χρειάζεται να αγωνίζεσαι για να καταφέρεις να κουμπώσεις στο τζιν σου; Το λίπος στην κοιλιά δεν είναι μόνο αντιαισθητικό, είναι και επικίνδυνο, αφού σχετίζεται με αυξημένη πιθανότητα εμφάνισης καρδιαγγειακών νόσων. Για να το χάσεις, ακολούθησε αυτά τα πέντε βήματα: 

Yupiii
ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII
Εξαφάνισε το λίπος στην κοιλιά

Πιες περισσότερο νερό
Εάν διαλέγεις νερό κάθε φορά που θα έπινες ένα ποτό, ένα χυμό ή ένα αναψυκτικό, θα γλιτώσεις από εκατοντάδες θερμίδες μέσα στην ημέρα. Εκτός από αυτό όμως, το νερό σε βοηθάει να καις περισσότερο λίπος, καθώς η κατάλληλη ενυδάτωση είναι απαραίτητη για τη σωστή λειτουργία του μεταβολισμού. Έχε πάντα μαζί σου ένα μπουκαλάκι νερό και πίνε συχνά -ιδιαίτερα πριν από τα γεύματα, ώστε να χορτάσεις με μικρότερη ποσότητα. Το ίδιο όφελος (με περισσότερη γεύση) έχεις επιλέγοντας τροφές που είναι πολύ πλούσιες σε νερό, όπως το αγγούρι και το καρπούζι.

Διάλεξε τις σωστές τροφές
Μια διατροφή που βασίζεται στα φρέσκα λαχανικά και την άπαχη πρωτεΐνη (κοτόπουλο, ψάρι) είναι ιδανική για να δεις άμεσα την κοιλιά σου να γίνεται πιο επίπεδη. Προτίμησε επίσης τις τροφές που είναι πλούσιες σε φυτικές ίνες (βρώμη, δημητριακά ολικής άλεσης, όσπρια) γιατί συμβάλλουν στην καλή λειτουργία του εντέρου περιορίζοντας τα φουσκώματα και όσες περιέχουν λιπαρά οξέα Ω-3 και Ω-6 (ξηροί καρποί, ελαιόλαδο)τα οποία καταπολεμούν το «κακό» λίπος στο σώμα. Απόφυγε τα επεξεργασμένα τρόφιμα, το αλεύρι και τη ζάχαρη (πρόσεξε όση βρίσκεται κρυμμένη στις τυποποιημένες τροφές).

Διάβασε τη συνέχεια στο Madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα