Follow us

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Κερδίστε Προϊόντα Περιποίησης Σώματος Vidal: Κάντε δική σας την πιο value for money επιλογή για το ντους

Τα προϊόντα Vidal με τα ενεργά συστατικά τους, τις πολλαπλές τους ιδιότητες και τα ελκυστικά τους αρώματα φροντίζουν το σώμα και χαρίζουν φρεσκάδα και ευεξία στα μέλη όλης της οικογένειας.

vidal

Αφρόλουτρα, shower gel και υγρά κρεμοσάπουνα με την υπογραφή του brand Vidal αποτελούν, με την πιο ευρεία γκάμα αρωμάτων της αγοράς, την καλύτερη επιλογή καθώς συνδυάζουν την εξειδίκευση στην περιποίηση του δέρματος με την πιο value for money πρόταση.

White Musk, Argan Oil, Milk & Cream, Sensitive και Berries & Musk είναι τα πέντε ξεχωριστά αρώματα των προϊόντων Vidal. Το κάθε άρωμα αποτελεί μία ξεχωριστή πρόταση περιποίησης με τις διαφορετικές του ιδιότητες και τα ενεργά συστατικά του.

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Κερδίστε Προϊόντα Περιποίησης Σώματος Vidal

White Musk
Το έντονο και χαρακτηριστικό άρωμα του White Musk θα αγκαλιάσει το δέρμα σας, σαν ένα αναζωογονητικό χάδι. Η ειδική σύνθεση του Vidal White Musk εμπλουτισμένη με θρεπτικά συστατικά αφήνει το δέρμα σας μεταξένια απαλό και λαμπερό.

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Κερδίστε Προϊόντα Περιποίησης Σώματος Vidal - εικόνα 2

Argan Oil
To αργανέλαιο είναι γνωστό για τα πλούσια θρεπτικά συστατικά του και το θετικό αποτέλεσμα που έχουν στο δέρμα τα ενεργά του συστατικά όπως η βιταμίνη Ε και τα Ωμέγα 3 και Ωμέγα 6 λιπαρά οξέα. Το Vidal Argan Oil εμπλουτισμένο με έλαιο Argan, καθαρίζει απαλά και θρέφει το δέρμα σας, αφήνοντας το μεταξένια απαλό για μεγάλο χρονικό διάστημα.

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Κερδίστε Προϊόντα Περιποίησης Σώματος Vidal - εικόνα 3

Milk & Cream

Τα εκχυλίσματα από γάλα ρυζιού και βρώμης που συνθέτουν το Vidal Milk & Cream, με τις μαλακτικές και ενυδατικές τους ιδιότητες, θρέφουν το δέρμα απαλά, ενώ αφήνουν μια αίσθηση βελούδινης απαλότητας.

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Κερδίστε Προϊόντα Περιποίησης Σώματος Vidal - εικόνα 4

Sensitive
Η ειδική σύνθεση του Vidal Sensitive εμπλουτισμένη με υγρό τάλκ, προστατεύει και ενυδατώνει το δέρμα αφήνοντάς το μεταξένια απαλό. Το εκλεπτυσμένο άρωμά του χαϊδεύει τις αισθήσεις και παράλληλα χαρίζει φρεσκάδα που διαρκεί.

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Κερδίστε Προϊόντα Περιποίησης Σώματος Vidal - εικόνα 5

Berries & Musk
Με γλυκές και φυσικές αρωματικές νότες, το αφρόλουτρο Vidal Berries & Musk αφήνει το δέρμα καθαρό, απαλό, με ένα βελούδινο άρωμα που διαρκεί.

Το Yupiii και η Vidal κανουν δωρο σε 5 νικητες 1 σετ δωρου που θα περιλαμβανει 1 αφρολουτρο 750 ml, 2 shower gel 250 ml, 1 κρεμοσαπουνο 300 ml και ενα ανταλλακτικο κρεμοσαπουνο 500 ml.

Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ. ΔΕΣ ΕΔΩ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΝΙΚΗΤΩΝ.

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Εξαιρούνται οι υπάλληλοι των εταιρειών του Οµίλου Αττικών Εκδόσεων, καθώς και οι συγγενείς τους πρώτου (Α’) βαθµού.
Οι συμμετέχοντες στον διαγωνισμό πρέπει να συμπληρώσουν τη φόρμα συμμετοχής με τα πλήρη & έγκυρα στοιχεία τους.
Ο διαγωνισμός ισχύει από τις 25/07/2016 έως τις 29/07/2016.
Ο Διαγωνισμός πραγματοποιείται εξ’ ολοκλήρου μέσω διαδικτύου με επίσκεψη του ενδιαφερομένου σε δικτυακό τόπο (website) στο διαδίκτυο (internet) και, συγκεκριμένα, στην ιστοσελίδα www.yupiii.gr στο εξής: το «Site», σύμφωνα με τους σχετικούς όρους χρήσης, επιλέγοντας το πεδίο περί συμμετοχής στο Διαγωνισμό, σύμφωνα με τα αναφερόμενα κατωτέρω. H συμμετοχή στο Διαγωνισμό προϋποθέτει πρόσβαση των ενδιαφερομένων στο διαδίκτυο (Internet) με δικά τους τεχνικά μέσα και ανεπιφύλακτη αποδοχή των παρόντων όρων.

Οι παρόντες όροι θα είναι αναρτημένοι στο διαδικτυακό τόπο (Site) καθόλη τη διάρκεια ισχύος του Διαγωνισμού
Οι συμμετέχοντες στο Διαγωνισμό πρέπει να συμπληρώσουν τη φόρμα συμμετοχής με τα πλήρη & έγκυρα στοιχεία τους

Δικαίωμα συμμετοχής στο Διαγωνισμό έχουν άτομα ηλικίας 18 ετών και άνω, κατά το χρόνο συμμετοχής στο Διαγωνισμό.
Η ανάδειξη των πέντε (5) νικητών θα πραγματοποιηθεί μέχρι τις 30/07/2016 στα γραφεία της εταιρείας Αττικές Εκδόσεις Α.Ε., επί της Κηφισίας 40, Μαρούσι, ενώπιον εκπροσώπων της εταιρείας και του κοινού (εφόσον το επιθυµεί).
Το ονόματά τους θα αναρτηθούν στο www.yupiii.gr έως τις 30/07/2016.

Η εταιρεία Aττικές Εκδόσεις Α.Ε. δικαιούται να μεταβάλει τους όρους συµµετοχής ή να ακυρώσει τους διαγωνισµούς για σπουδαίο λόγο. Η διοργανώτρια εταιρεία διατηρεί το δικαίωµα και την ευχέρεια να ακυρώσει συµµετοχές, εφόσον δεν πληρούν τους όρους του παρόντος. Οι συµµετέχουσες στο διαγωνισµό οφείλουν να γνωρίζουν τους όρους και τους κανόνες τους. Η δε συµµετοχή τους στο διαγωνισµό προϋποθέτει την πλήρη και ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων του, χωρίς η συµµετέχουσα να διατηρεί το δικαίωµα εξώδικης ή δικαστικής αµφισβήτησης για τη διεξαγωγή και τα αποτελέσµατα της κλήρωσης.

Η Διοργανώτρια και η Συνδιοργανώτρια δεν έχουν ουδεμία ευθύνη, ποινική ή αστική προς οποιονδήποτε νικητή ή τρίτο, για οποιοδήποτε ατύχημα ήθελε συμβεί και/ή ζημία και/ή βλάβη σωματική ή υλική ήθελε προκληθεί σε αυτούς σχετιζόμενη άμεσα ή έμμεσα με το δώρο ή για οποιαδήποτε άλλη αιτία.

Οι παρόντες όροι διέπονται από και ερμηνεύονται σύμφωνα με το Ελληνικό Δίκαιο. Κάθε διένεξη, διαφωνία ή διαφορά που τυχόν προκύψει σχετικά με τους παρόντες Όρους και τον Διαγωνισμό, και η οποία δεν θα έχει επιλυθεί φιλικά κατά τη διαδικασία του προηγούμενου άρθρου, θα λύεται οριστικά σύμφωνα με την ισχύουσα Νομοθεσία. Για κάθε διαφορά που τυχόν προκύψει από το Διαγωνισμό αποκλειστικά αρμόδια ορίζονται τα δικαστήρια της Αθήνας.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα