Follow us

ΖΩΔΙΑ: Μηνιαίες Προβλέψεις: Πώς θα εξελιχθούν τα επαγγελματικά σου αυτόν το μήνα;

Πως δεν θα γίνεις θύμα των καταστάσεων; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

Yupiii
ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII
Πώς θα εξελιχθούν τα επαγγελματικά σου αυτόν το μήνα;

Μήπως αισθάνεσαι ότι τα δίνεις όλα και δεν εισπράττεις τα επιθυμητά; Ο φόβος αλλά και η χαμηλή αυτοεκτίμηση πολλές φορές μας κρατούν σε καταστάσεις που δεν αξίζουμε. Έτσι γινόμαστε θύματα και πιεζόμαστε ψυχολογικά.

Πως αντιδρούν τα ζώδια σ’αυτό; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

ΚΡΙΟΣ
Παίρνεις πρωτοβουλίες και δίνεις μάχες, θέλεις να ηγείσαι των καταστάσεων. Η ειλικρίνειά σου είναι ένα μεγάλο ατού και οι άλλοι βασίζονται πάνω σου. Είσαι ανοιχτό βιβλίο και αυτό μπορεί οι άλλοι να το εκμεταλλευτούν. Η συμβουλή είναι να κρατάς και κάτι για τον εαυτό σου και να μην ανοίγεσαι από την πρώτη στιγμή.
Αυτός ο μήνας σου δίνει την ευκαιρία να βρεις λύσεις σε εργασιακά προβλήματα. Οι ιδέες σου αποδίδουν καρπούς και επωφελείσαι οικονομικά έστω και από τον επόμενο μήνα. Μια καλύτερη θέση ή μια αλλαγή δουλειάς ευνοούνται αρκεί να σου εξασφαλίσουν τον οικονομικό τομέα. Νέα ξεκινήματα είναι προ των πυλών.

ΤΑΥΡΟΣ
Είναι πολύ εύκολο για σένα να είσαι το θύμα καθώς εμπιστεύεσαι πολύ τους ανθρώπους που αγαπάς και έχεις δίπλα σου. Είσαι επίμονη, σταθερή και υπομονετική. Ανέχεσαι και παραβλέπεις τα λάθη των άλλων με αποτέλεσμα οι άλλοι να σε οδηγούν εκεί που θέλουν. Κι όλα αυτά μέχρι να γίνει η έκρηξη μέσα σου και να πεις στοπ. Μήπως τελικά η υπομονή δεν είναι πάντα συμφέρουσα;
Αυτός ο μήνας είναι κινητικός. Μπορείς να προχωρήσεις ένα βήμα παραπέρα στην καριέρα ή να υπερασπιστείς τα κεκτημένα σου. Η κατάσταση στον τομέα σου μπορεί να δέχεται αλλαγές και να διαμορφώνεται ένα άλλο τοπίο. Όλο το καλοκαίρι είναι ανοιχτό σε αλλαγές που θα σε οδηγήσουν σε ένα καλύτερο αποτέλεσμα. Χρησιμοποίησε την υπευθυνότητα και την πειθαρχία σου σε τυχόν διαφωνίες. Μη φοβάσαι, εναλλακτικές υπάρχουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Είσαι τόσο έξυπνη και επικοινωνιακή που μπορείς άνετα να παίξεις το θύμα προκειμένου να ρίξεις τις ευθύνες στους άλλους. Και το κάνεις τόσο καλά που τελικά το πιστεύεις και συ. Μήπως πρέπει να βλέπεις τις καταστάσεις πιο υπεύθυνα και σοβαρά; Μήπως πρέπει να ωριμάσεις περισσότερο; Δεν είμαστε πάντα παιδιά…
Αυτός ο μήνας είναι ευνοικός για την καριέρα καθώς μπορεί να αποκομίσεις τους καρπούς των προσπαθειών σου. Όλα τα σενάρια είναι ανοιχτά. Μη φοβάσαι ακόμα και αν η εργασία σου δεν είναι σταθερή. Αν είσαι άνεργη, είναι η κατάλληλη στιγμή να ψαχτείς καθώς φαίνεται να μην είσαι για πολύ ακόμα. Η εύνοιά σου επεκτείνεται σχεδόν μέχρι το τέλος της χρονιάς. Μακριά από κουτσομπολιά και σχόλια, πρόσεχε τη συμπεριφορά σου αλλά και την επιπολαιότητά σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Είσαι ευαίσθητη και δένεσαι συναισθηματικά με αποτέλεσμα να ανέχεσαι τα πάντα. Δεν δίνεις εύκολα τη χαριστική βολή σε διάφορες καταστάσεις. Μήπως πρέπει να συνειδητοποιήσεις πως πολλές φορές στη ζωή πρέπει να χρησιμοποιείς την λογική, όσο δύσκολο και αν σου φαίνεται αυτό; Σταμάτα να υπερβάλλεις και να μεγαλοποιείς κάποια θέματα. Δες τα πάντα ρεαλιστικά, μην φθείρεσαι και μην προσκολλάσαι!
Ο Κρόνος πιέζει την καριέρα σου και είναι φυσικό να νιώθεις μια ανησυχία, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν καλοκαιρινές ευκαιρίες. Λειτούργησε με σύστημα, δομή, οργάνωση. Αν είσαι άνεργη ή ψάχνεις κάτι καλύτερο, θα βρεις. Μπορείς επίσης να ξεκινήσεις και κάτι δικό σου αν το έχεις ψάξει πολύ ή αντίθετα, να κλείσεις κάτι ζημιογόνο για να απαλλαχτείς.

Διάβασε τα υπόλοιπα ζώδια στο MissBloom.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα