Follow us

Κεφάλαιο: Instagram: Κέρδισε περισσότερα likes και followers με εύκολα tips!

Δε μπορούμε να το αρνηθούμε: τα social media παίζουν πλέον τεράστιο ρόλο στη ζωή μας.

Yupiii
ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII
Instagram

Τα χρησιμοποιούμε καθημερινά, κάνουμε networking μέσω αυτών, μας χαρίζουν επαγγελματικές ευκαιρίες, και γενικά αποτελούν τον πιο επίκαιρο και άμεσο τρόπο για να εκφραστούμε και να δείξουμε πτυχές της ζωής μας. Ένα από αυτά, που έχει καταφέρει να μαζέψει φανατικό κοινό χρηστών είναι το instagram.

Είτε ασχολείσαι με αυτό για την προσωπική σου ευχαρίστηση είτε για επαγγελματικές υποχρεώσεις, υπάρχουν κάποια εύκολα και γρήγορα tips που θα σε βοηθήσουν να βελτιώσεις το περιεχόμενο σου και στη συνέχεια να μαζέψουν περρισότερη προσοχή, likes και followers στο προφίλ σου:

Κεφάλαιο: Instagram
Δώσε σημασία στην αυθεντικότητα

Μπορεί οι γάτες και τα φαγητά να έχουν κατακλύσει πλέον το feed μας, αφού αρέσουν στους περισσότερους και συνήθως συγκεντρώνουν τα περισσότερα likes, όμως το πιο σημαντικό είναι το περιεχόμενο που ανεβάζεις να είναι αυθεντικό και να αντιπροσωπεύει αυτά που σου αρέσουν και σε κάνουν χαρούμενη (@pineapplesandcoffeecups).

Κεφάλαιο: Instagram - εικόνα 2

Διατήρησε συνοχή

Όσο κι αν πιστεύεις πως δεν έχει ιδιαίτερη σημασία, η ύπαρξη ενός συγκεκριμένου στυλ, θεματικής και γενικότερης αισθητικής είναι ένα από τα σημαντικότερα tips. Βρες αυτό που σε αντιπροσωπεύει περισσότερο και διαμόρφωσε το περιεχόμενο σου σύμφωνα με αυτό (@ka3n_p).

Κεφάλαιο: Instagram - εικόνα 3

Μην παραμελείς το tag της τοποθεσίας

Πρόκειται για ένα εύκολο τρικ που θα βοηθήσει ώστε να δουν περισσότεροι χρήστες τη φωτογραφία σου. Εάν για παράδειγμα απολαμβάνεις ένα όμορφο γεύμα σε ένα εστιατόριο, δοκίμασε να το ανεβάσεις στο προφίλ σου και να προσθέσεις το όνομα του μαγαζιού στην τοποθεσία (@aguynamedpatrick).

Διάβασε τη συνέχεια στο MissBloom.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα