Follow us

überness: Το «Βασίλειο» Του Καλλίδη : Ανοίγει τις πόρτες του και οι θερμίδες σταματούν να μετράνε!

Με hashtag #foreverfat και #unbothered φιγουράρει η πινακίδα έξω από το uberness, το ολοκαίνουργιο μαγαζί του Βασίλη Καλλίδη στη Λαχαναγορά (Ρέντη). 

Βασίλης Καλλίδης

Θα το βρεις, μπαίνοντας από την κύρια είσοδο, στα αριστερά σου, δύο δρόμους πιο κάτω.

überness: Το «Βασίλειο» Του Καλλίδη

Μετά από αρκετό τρέξιμο του Βασίλη και του Αντρέα (η ψυχή και manager του μαγαζιού), γευστικές δοκιμές, ατελείωτο μαγείρεμα και πολλά spoiler alert στο Instagram, το überness άνοιξε επιτέλους τις πόρτες του και είναι έτοιμο να σερβίρει όλη την Αθήνα, ανεξαρτήτως κοινωνικού status.

überness: Το «Βασίλειο» Του Καλλίδη  - εικόνα 2

Σιδερένιες κατασκευές, μισο-ασβεστωμένοι τοίχοι, μπογιές στο πάτωμα, πλαστικοποιημένες καρτέλες με cult φαγητά περασμένων δεκαετιών, όλα συνδέονται αρμονικά την ίδια στιγμή που μπορεί να φαίνονται τοποθετημένα τυχαία. Αυτή είναι η new age καντίνα του Βασίλη Καλλίδη, περιτριγυρισμένη από μανάβικα, καφενεία, αποθήκες και νταλίκες.

Διάβασε τη συνέχεια στο MissBloom.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ NEWS

Μαριγκόνα-Μαριπόζα: Όλοι εναντίον δύο γυναικών

Αν δείτε τα απαίσια σχόλια που γίνονται για τις δύο γυναίκες που απλά πήγαν να δουν το ματς της Εθνικής μας με την Ισπανία, απλά θα σαστίσετε.

05 Σεπ 2025 19:15