Follow us

#DorettaSaysYupiii: Post #1: Η Ντορέττα Παπαδημητρίου είναι η guest Editor In Chief του Yupiii!

Είμαι η Ντορέττα και κάποιοι με ξέρουν ως μαμά, κάποιοι άλλοι ως ηθοποιό, παρουσιάστρια, αθλήτρια, χορεύτρια και κάποιοι δεν με ξέρουν και καθόλου! 

Ντορέττα Παπαδημητρίου - Η φωτογράφιση για το νέο Yupiii (3)

Ανεξάρτητα σε ποια κατηγορία ανήκεις εσύ, δεν έχει καμία σημασία εδώ, γιατί κανείς δεν με ξέρει ως Editor In Chief. Θα με μάθετε τώρα!

#DorettaSaysYupiii: Post #1

Ας πάρουμε τα πράγματα απο την αρχή: Μια ωραία μέρα ενώ πήγαινα τον μεγάλο μου γιο στο ποδόσφαιρο, είχα τον μικρό στο αυτοκίνητο να τραγουδάει ένα άγνωστο για μένα ξένο τραγούδι και παράλληλα η μαμά μου έλεγε ότι δεν πρέπει να αποκαλώ «Βικάρα» τη Βίκυ Παγιατάκη, μου ήρθε μήνυμα από τη φίλη μου Στέλλα Ράπτη. Μου πρότεινε να γίνει editor in chief στο Yupiii!

#DorettaSaysYupiii: Post #1 - εικόνα 2

Κάτι ο παρορμητισμός μου, κάτι η εμπιστοσύνη μου στην Στέλλα, κάτι που αυτό το editor in chief ακουγόταν πολύ ωραίο, είπα αμέσως «ναι» και συνέχισα τη «χαλαρή» μέρα μου, μιας και έπρεπε στα επόμενα 40' να είμαι στο θέατρο!

Μιάμιση ώρα μετά, έχοντας την περούκα του ρόλου μου στο κεφάλι, το glitter όλου του κόσμου στο πρόσωπο και μόλις 3 λεπτά για να ξεκινήσει η παράσταση, έφαγα flash! Τί είναι η editor in chief και τι ακριβώς κάνει; Για να μην πολυλογώ, πήρα τηλέφωνο στο διάλειμμα, ρώτησα, μου είπαν, τα ξέχασα, τα ξαναθυμήθηκα και τελος παντων θα σου γράφω εδώ για το επόμενο διάστημα και εύχομαι εσύ να διαβάζεις...
#DorettaSaysYupiii: Post #1 - εικόνα 3


Καθώς, λοιπόν, μασάω ένα στυλό μπροστά απο το laptop, προσπαθώντας να σκεφτώ τι θα σου γράψω, μου έρχεται μια πικρή γεύση στο στόμα και δεν το εννοώ μεταφορικά, αλλά πολύ κυριολεκτικά καθώς μασάω ένα στυλό χωρίς το καπάκι και έχει μπει στο στόμα μου μελάνι! Βλέπεις, ακόμα κι αν τα αγγελούδια μου κοιμούνται, πάντα φροντίζουν να αφήνουν το σημάδι τους και ενώ είναι απόλυτα ικανά να συνδέσουν το play station με την τηλεόραση και την τηλεόραση με την τοστιέρα, φαίνεται οτι το να βάζουν πίσω τα καπάκια στα στυλό, είναι κάτι βαθιά δύσκολο.

Τελοσπάντων -ελπίζω να είσαι ακόμα μαζί μου- σκεφτόμουν τι να σου γράψω και αποφάσισα οτι είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να μοιραστώ πράγματα που δεν μου δίνεται πολύ συχνά η ευκαιρία να μοιραστώ, έτσι ώστε να μάθεις κι εσύ, το διάστημα που θα είμαστε μαζί, κάτι παραπάνω για μένα και το τι κάνω ή το τι σκέφτομαι στην καθημερινότητα μου.

Καλωσήρθες λοιπόν...

Με λένε Ντορέττα και αυτό είναι το πρώτο post μου! Εύχομαι να σου αρέσει!!

Υ.Γ. Δεν ξέρω καν γιατί είχα στυλό, αφού τα γράφω στο laptop!

Video: Άρης Μπασιάς

Photo: Δανάη Ίσσαρη

Διάβασε επίσης: Οι λεπτομέρειες του look της Ντορέττας Παπαδημητρίου στο πρώτο meeting του νέου Yupiii και δες όλες τις φωτογραφίες από τα γυρίσματα του video.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα