Follow us

Ο Γιώργος Σατσίδης Γράφει Για Το «Billions»: Η πολυαναμενόμενη συναρπαστική σειρά έρχεται στο COSMOTE TV

Πρόκειται ίσως για την πιο δυνατή σειρά του 2016!

Billions

Ένα μίγμα από το "Λύκο της Wall Street" και του "Μεγάλου Σορταρίσματος" με ευφάνταστο σενάριο, εκπληκτική σκηνοθεσία και ξεχωριστούς χαρακτήρες που καθηλώνουν από την πρώτη στιγμή. Ο Ντέιμιαν Λούις - τον οποίο γνωρίσαμε και λατρέψαμε στην πρώτη σεζόν του Homeland- είναι ο Μπόμπι «Axe» Αξελροντ, ο πρίγκιπας των αμερικανικών hedge funds, ένας άντρας με αμύθητα πλούτη και ύποπτες συναλλαγές. Ο ίδιος έχασε όλους τους πολύτιμους συνεργάτες του μέσα στους Δίδυμους Πύργους το 2001 και από εκείνη τη στιγμή άλλαξε σαν άνθρωπος. Παρότι φυσικά παραμένει αδίστακτος ασχολείται έντονα με τη φιλανθρωπία, κερδίζοντας έτσι το θαυμασμό και την αγάπη του κόσμου αλλά και του τύπου. Ο ταλαντούχος Πολ Τζιαμάτι υποδύεται στην σειρά τον Τσακ Ρόουντς, έναν επίσης πανούργο εισαγγελέα που παρακολουθεί τα πάντα και χτυπάει εκει που δεν το περιμένεις.

Ο Γιώργος Σατσίδης Γράφει Για Το «Billions»

Eκτός από το αχτύπητο καστ (Ντέιμιαν Λιούις, Πολ Τζιαμάτι αλλά και την Μάγκι Σιφ που γνωρίσαμε από το “Sons of Anarchy”), το “Billions” διαθέτει και μία πολλά υποσχόμενη ιστορία, την οποία υπογράφουν το δίδυμο Μπράιαν Κόπελμαν και Ντέιβιντ Λέβιεν ("Οι παίκτες") μαζί με τον αρθρογράφο των “New York Times", Άντριου Ρος Σόρκιν.

Η σειρά έχει ήδη δημιουργήσει πραγματικό "εθισμό" στις Ηνωμένες Πολιτείες κάτι που άλλωστε φάνηκε από την αρχή καθώς έκανε την πιο εμπορική πρεμιέρα του καναλιού Showtime για το 2016 συγκεντρώνοντας 6,5 εκατομμύρια τηλεθεατές στο πρώτο κιόλας επεισόδιο. Όπως ήταν αναμενόμενο, το Billions ανανεώθηκε για δεύτερη σεζόν και μάλιστα πολύ πιο σύντομα απ’ ότι θα περίμενε κανείς!

Με ένα στόρι διαρκώς σε εξέλιξη και με διαρκείς ανατροπές, το σενάριο δεν επικεντρώνεται μόνο στους δύο βασικούς πρωταγωνιστές. Την υπόθεση περιπλέκουν ακόμα περισσότερο οι γυναίκες τους οι οποίες και αποτελούν "ιδιαίτερες" περιπτώσεις: ο Αξελροντ είναι παντρεμένος με την ξανθιά Λάρα (Μαλίν Ακερμαν), η οποία μπορεί να μοιάζει με την τέλεια κυρία ενός billionaire, έχει όμως λαικό υπόβαθρο και φυσικά είναι αδίστακτη όταν θέλει να πετύχει τον στόχο της. Και ο Τσακ όμως είναι παντρεμένος με τη μελαχρινή Γουέντι (Μάγκι Σιφ), η οποία τα τελευταία 15 χρόνια είναι η στενότερη συνεργάτης του Μπόμπι Αξελροντ, ως διευθύντρια προσωπικού / πιστοποιημένη ψυχαναλύτρια στην εταιρεία του.

Ο Γιώργος Σατσίδης Γράφει Για Το «Billions» - εικόνα 2

Το σκηνικό αλλεπάληλων συγκρούσεων συμπληρώνουν σκοτεινές συναντήσεις σε μυστικά σημεία, βωμολοχίες που δεν έχουν προηγούμενο αλλά και καυτό, παράνομο σεξ που εξυπηρετεί πάντα κάποιο σκοπό.

Δείτε παρακάτω το τρέιλερ του πολυσυζητημένου «Billions» που κάνει πρεμιέρα σε Α΄προβολή στο κανάλι COSMOTE 4HD την Δευτέρα 18 Απριλίου στις 23.00 και επιλέξτε με ποιον ήρωα θα συμμαχήσετε: κι οι δυο είναι τόσο ανήθικοι που είναι σαγηνευτικοί!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα