Follow us

Το Loukumami Μετακόμισε Στο Χαλάνδρι: Η Μάρω Παρασκευούδη ανακάλυψε αυθεντικά ισπανικά churros!

Το γνωρίσαμε στο κέντρο, αλλά πριν από λίγους μόνο μήνες το Loukumami αποφάσισε να μετακόμισει βόρεια, σε έναν από τους πολυσύχναστους πεζόδρομους του Χαλανδρίου. 

Loukumami

Με νέο ύφος, που ακολουθεί περισσότερο τη λογική του street food, αλλά με την ίδια εμμονή στην ποιότητα, το αγαπημένο μας "λουκουματζίδικο" σκορπάει ευτυχία και αρκετές δόσεις ζάχαρης στην περιοχή.

Το Loukumami Μετακόμισε Στο Χαλάνδρι

Από το 2013, το Loukumami προσφέρει τους πιο λαχταριστούς λουκουμάδες σε διαφορετικές εκδοχές, δίνοντας τη δυνατότητα σε κάθε γλυκατζή που σέβεται τον εαυτό του να απολαμβάνει ισπανικά churros, γαλλικά beignets και παραδοσιακούς λουκουμάδες σε πολύ καλές τιμές και με αγνά ποιοτικά υλικά. Όταν μιλάμε για churros και λουκουμάδες, το θέμα λάδι είναι "καυτό", αλλά στο Loukumami δεν πρόκειται να φτάσει τίποτα στα χέρια σου που να θυμίζει την ενοχλητική "τηγανίλα".

Το Loukumami Μετακόμισε Στο Χαλάνδρι - εικόνα 2

Τα churros με ζάχαρη και κανέλα αποτελούν το highlight του μαγαζιού, και μπορείς να τα συνοδεύσεις με σως σοκολάτας (γάλακτος, bitter κτλ), αλλά τα γεμιστά beignets είναι εξίσου προκλητικά και έρχονται σε πολλές και λαχταριστές εκδοχές - βλέπε με γέμιση βανίλια, μαρμελάδα ή πραλίνα. Τέλος, υπάρχουν πάντα οι κλασικοί λουκουμάδες που σε κερδίζουν με την τραγανή υφή τους και το μυρωδάτο μέλι.

Το Loukumami Μετακόμισε Στο Χαλάνδρι - εικόνα 3

Πέρα από όλες αυτές τις λαχταριστές επιλογές, έχεις τη δυνατότητα να πιεις τον εξαιρετικό καφέ επεξεργασίας Natural. Οι καλύτεροι καφέδες από Βραζιλία, Κεντρική Αμερική, Αιθιοπία και Ινδία, επιπέδου Premium Grades, προσφέρονται ζεστοί και κρύοι. Σε απόλυτο συναγωνισμό με τους καφέδες του Loukumami είναι το ρόφημα σοκολάτας, που φτιάχνεται από διαφορετικά είδη γνήσιας λιωμένης σοκολάτας Valhrona, με μέλι, βανίλια, κανέλα και απαλές νότες μπαχαρικών.

Το Loukumami Μετακόμισε Στο Χαλάνδρι - εικόνα 4

Η πρόσφατη προσθήκη στο μενού του Loukumami είναι ίσως και μία από τις πιο ενδιαφέρουσες, αφού η ομάδα αποφάσισε να μεταμορφώσει την ανάλαφρη γαλλική ζύμη των beignet σε αλμυρά sandwiches, τα οποία προσφέρονται σε 4 διαφορετικές γευστικές παραλλαγές: γαλοπούλα, προσούτο, τόνος και veggie.

Το Loukumami Μετακόμισε Στο Χαλάνδρι - εικόνα 5

Info

Κατσουλιέρη 6, Χαλάνδρι, Τ: 210 682 4001

Κάθε μέρα ανοικτά, από τις 10:00 το πρωί, Παρασκευή & Σάββατο έως τα μεσάνυχτα, Κυριακή & Δευτέρα έως τις 19:00, Τρίτη - Τετάρτη - Πέμπτη έως τις 22:00

www.loukumami.gr

Bonus tip: Παρέχεται υπηρεσία delivery

Για περισσοτερες προτασεις απο τη Μαρω Παρασκευουδη, κανε κλικ εδω.

Contact: paraskevoudi@atticamedia.gr

Instagram: @mybluesuedeshoes

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα