Follow us

ΣΙΝΕΜΑ: Ο Γιώργος Σατσίδης Επιλέγει Τις Καλύτερες Ταινίες: Plus: Το «μυστικό» της Kylie Jenner!

Hi guys!

Γιώργος Σατσίδης
ΣΙΝΕΜΑ: Ο Γιώργος Σατσίδης Επιλέγει Τις Καλύτερες Ταινίες

Η κινηματογραφική εβδομάδα έχει τον αγαπημένο σας Τζέραρντ Μπάτλερ στην πολυαναμενόμενη ταινία Το Λονδίνο Έπεσε. Πρόκειται φυσικά για την συνέχεια της μεγάλης επιτυχίας «Ο Όλυμπος Έπεσε» και μεταφέρει τους γνωστούς μας ήρωες στο Λονδίνο για μια νέα περιπέτεια γεμάτη εκρηκτική δράση και αγωνία! Για τους φαν της κωμωδίας υπάρχει κάτι φρέσκο: Γύρισε ο Μπαμπάς με τους Μαρκ Γουόλμπεργκ και Γουίλ Φέρελ.

Πέντε χρόνια μετά την επιτυχημένη τους συνεργασία στην ταινία The Other Guys («Μπάτσοι από τον Πάγκο»), οι δύο ταλαντούχοι ηθοποιοί ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους σε μια ξεκαρδιστική κωμωδία ανατρεπτικών καταστάσεων.

Στο τηλεοπτικό πεδίο τώρα σας έχω μία αποκλειστική συνέντευξη: συνάντησα τον κορυφαίο πλαστικό της σειράς Botched του Ε!, Dr. Terry Dubrow, για την εκπομπή μου, το Buzz του ΟΤΕ TV. Να επισημάνω ότι η σειρά ριάλιτι Botched του Ε! HD, σημειώνει την υψηλότερη τηλεθέαση του καναλιού λόγω των ακραίων περιστατικών που προβάλλει.

ΣΙΝΕΜΑ: Ο Γιώργος Σατσίδης Επιλέγει Τις Καλύτερες Ταινίες - εικόνα 2
Με τους κορυφαίος πλαστικούς του Hollywood, Paul Nassif και Terry Dubrow
Στην αποκαλυπτική συνέντευξη που μου παραχώρησε και θα προβληθεί στο Buzz αυτή την Κυριακή 6 Μαρτίου (20.30, OTE CINEMA 1HD), ο κορυφαίος πλαστικός της σειράς αποκάλυψε ποια διασημότητα έχει τη μεγαλύτερη επιρροή στις πλαστικές επεμβάσεις και δήλωσε: «Δεν χωράει αμφιβολία ότι είναι η αδερφή της Κιμ Καρντάσιαν, Κάιλι Τζένερ. Έκανε μόδα τα φουσκωμένα χείλη και από την επόμενη μέρα το τηλέφωνο στο γραφείο μου κυριολεκτικά έσπασε από γυναίκες κάθε ηλικίας που ήθελαν να κάνουν το ίδιο».
ΣΙΝΕΜΑ: Ο Γιώργος Σατσίδης Επιλέγει Τις Καλύτερες Ταινίες - εικόνα 3

«H Kylie Jenner έκανε μόδα τα φουσκωμένα χείλη!», δηλώνει χωρίς καμία αμφιβολία ο δημοφιλής πλαστικός του Χόλιγουντ Dr. Terry Dubrow.

Ο Dr. Dubrow μιλάει και για τη μόδα της ενίσχυσης των γλουτών και τις νέες επαναστατικές μεθόδους για τέλειο αποτέλεσμα, ενώ δεν διστάζει να αποκαλύψει το όνομα του σταρ που… θεωρεί ότι έχει κάνει τις χειρότερες πλαστικές επεμβάσεις!

Δείτε και το τρέιλερ με τη συνέντευξη που πραγματοποιήθηκε στο L.A.

Πάμε όμως να δούμε τις δύο καλύτερες ταινίες της εβδομάδας!

Το Λονδίνο Έπεσε

Μετά τον θάνατο του Βρετανού πρωθυπουργού υπό μυστηριώδεις συνθήκες, οι σημαντικότεροι ηγέτες του δυτικού κόσμου ταξιδεύουν στο Λονδίνο για την κηδεία του. Όμως αυτό που ξεκινά ως το πιο καλά προστατευμένο γεγονός στην Γη μετατρέπεται σε ένα θανάσιμο σχέδιο εναντίον των πιο ισχυρών ανθρώπων του πλανήτη, καταστρέφει πολλά μνημεία της βρετανικής πρωτεύουσας, και αποκαλύπτει ένα τρομακτικό όραμα για το μέλλον.

Μόνο τρεις άνθρωποι έχουν ελπίδες να το σταματήσουν: ο Πρόεδρος των Η.Π.Α., ο ικανότατος επικεφαλής της Μυστικής Υπηρεσίας και μία πράκτορας των βρετανικών μυστικών υπηρεσιών, που δικαίως δεν εμπιστεύεται κανέναν.

Έχοντας σημειώσει αναπάντεχη επιτυχία πριν τρία χρόνια με το «Ο Όλυμπος Έπεσε», τα μέλη της βασικής δημιουργικής ομάδας πίσω από την ταινία ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους με τους κύριους πρωταγωνιστές για μια ακόμη εκρηκτική περιπέτεια δράσης! Αυτή τη φορά, τους βρίσκουμε δύο χρόνια αργότερα στο Λονδίνο. Εκεί ο Μάικ Μπάνινγκ (τον οποίο υποδύεται ο Τζέραρντ Μπάτλερ) δεν έχει το πλεονέκτημα να γνωρίζει τα μυστικά της περιοχής στην οποία κινείται και καλείται να προστατεύσει τον Πρόεδρο των Η.Π.Α., τον οποίο υποδύεται και πάλι με επιτυχία ο Άαρον Έκχαρτ.

Μπορώ να πώ πάντως οτι οι παραγωγοί κατάφεραν να δώσουν κάτι εντελώς διαφορετικό. Πραγματιικά βρήκαν μια νεα ιδέα σε μια ξεχωριστή τοποθεσία που «ανοίξει» τη δράση σε μεγαλύτερο πεδίο, καθώς η πρώτη ταινία επικεντρώθηκε μόνο στον Λευκό Οίκο. Τα εντυπωσιακά γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν σε αληθινές και γνώριμες τοποθεσίες του Λονδίνου και της Αγγλίας, αλλά και στην Ινδία και σε άλλα σημεία του πλανήτη, όπως ταιριάζει σε μια τόσο μεγάλη και γεμάτη δράση ιστορία. Έχουμε λοιπόν καταιγιστική δράση που κόβει την ανάσα. Η σχέση ανάμεσα στον Τζέραρντ και τον Άαρον, που είναι και το επίκεντρο της ταινίας, διατηρήθηκε στο έπακρο δείχνοντας τους ήρωες σε στιγμές αδυναμίας και αλληλοβοήθειας, να συνεχίζουν το ταξίδι ενωμένοι χάρη και σε αυτά που πέρασαν στην πρώτη ταινία.

Στην δεύτερη κινηματογραφική συνέχεια πρωταγωνιστεί και η ταλαντούχα Άντζελα Μπάσετ. Η ίδια μάλιστα, δήλωσε, χαρακτηριστικά για τον ήρωα που υποδύεται ο Τζέραρντ: «Θέλεις να τον δεις να νικά. Έχει μια καταπληκτική αίσθηση του χιούμορ και σε πείθει διαρκώς για την αγνότητα των συναισθημάτων του και φυσικα τη γενναιότητά του». Εγώ θα πήγαινα τρέχοντας, εσεις ακόμα κάθεστε; Ι just loved it

Τελικά θα το δεις;
***Τρέχοντας

**Ευχάριστα. Ποπ κορν απαραίτητο.
*Ούτε καν!


Ο Μπαμπάς Γύρισε

O Μπραντ (Γουίλ Φέρελ) είναι ένας φιλήσυχος οικογενειάρχης, παντρεμένος με δύο παιδιά. Μόνο που τα παιδιά δεν είναι δικά του. Εκείνος είναι ο πατριός που προσπαθεί να γίνει αποδεκτός από τα παιδιά ως πατέρας. Όταν ο Ντάστι (Μαρκ Γουόλμπεργκ), ο μηχανόβιος υπερ-κουλ βιολογικός τους πατέρας που όλοι τον λατρεύουν, έρχεται για επίσκεψη στην πόλη, οι δύο μπαμπάδες μπαίνουν σε μία διαδικασία αθέμιτου ανταγωνισμού, προκειμένου να αποδείξουν ποιος είναι τελικά ο μπαμπάς.

Το χαρισματικό ντουέτο του «Μπάτσοι Από τον Πάγκο» δίνει ρέστα σε μια κωμωδία ανατρεπτικών καταστάσεων, γραμμένη και σκηνοθετημένη από τον Σον Άντερς των «Ένα Τρελό Τρελό Τζακούζι», «Οικογένεια Μίλερ» και «Αφεντικά για Σκότωμα 2». Οι δύο άντρες έχουν δυνατή χημεία στη μεγάλη οθόνη και παίζουν και οι δύο με αυθεντικότητα τους δύο πολύ ανταγωνιστικούς μπαμπάδες που τελικά καταλήγουν να τους ενώνουν περισσότερα από όσα τους χωρίζουν. Αν θέλετε κάτι ανάλαφρο με γοητευτικούς πρωταγωνιστές, μια σύγχρονη οικογενειακή κωμωδία ... ελαφρώς ασυνήθιστη, αυτή είναι η επιλογή σας αυτή την εβδομάδα!

Τελικά θα το δεις;
***Τρέχοντας

**Ευχάριστα. Ποπ κορν απαραίτητο.

*Ούτε καν!


Stay tuned @ yupiii.gr!

ΣΙΝΕΜΑ: Ο Γιώργος Σατσίδης Επιλέγει Τις Καλύτερες Ταινίες - εικόνα 4

twitter: georgesatsidis
instagram: georgesatsidis
facebook: george satsidis fan page

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα