Follow us

Τα Ομορφότερα «Κρυμμένα» Νησιά Της Ευρώπης: Ποιοι ελληνικοί προορισμοί βρίσκονται στη λίστα;

Η βρετανική telegraph δημοσίευσε μια λίστα με τα λιγότερο δημοφιλή σε σχέση με κάποια άλλα, αλλά εξίσου ειδυλλιακής ομορφιάς νησιά στην Ευρώπη.

Yupiii
ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII
Τα ομορφότερα «κρυμμένα» νησιά της Ευρώπης

Εννοείται πως το ελληνικό γαλάζιο κάνει αισθητή παρουσία του με αναφορές λιγότερο ή περισσότερο γνωστές σε μας,όπως το Μεγανήσι και η Ίος. Το καλοκαίρι είναι λίγο μακριά, αλλά ο ήλιος και η θάλασσα δεν έβλαψε ποτέ κανέναν. Ίσα ίσα.

Τα Ομορφότερα «Κρυμμένα» Νησιά Της Ευρώπης

Μια μαύρη ηφαιστιογενής «κοιλίδα» μεταξύ Σικελίας και Τυνησίας, το «μαύρο διαμάντι της Μεσογείου» σύμφωνα με τους ταξιδιωτικούς οδηγούς. Νησί με κινηματογραφική υπόσταση, αφού εκεί γυρίστηκε η ταινία «A Bigger Splash» με τους Tilda Swinton και Ralph Fiennes.

Τα Ομορφότερα «Κρυμμένα» Νησιά Της Ευρώπης - εικόνα 2
Τοποθετημένο στη βορειοδυτική ακτή της Τουρκίας, στην είσοδο των Δαρδανελλίων, μισή ώρα από την Κωνσταντινούπολη. Γνωστό για τους αμπελώνες του και τις ήσυχες παραλίες του.

Τα Ομορφότερα «Κρυμμένα» Νησιά Της Ευρώπης - εικόνα 3
Η μικρότερη νησιωτική στεριά των Δωδεκανήσων και μια από τις ομορφότερες της χώρας. Πολύχρωμη, με νεοκλασσικά σπιτάκια, μέρος μακρινό για τους περισσότερους από μας, αλλά τόσο ξεχωριστό που αξίζει την ταλαιπωρία να το προσεγγίσεις.

Διάβασε τη συνέχεια στο AskMen.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Tags

Διαβάστε Ακόμα