Το Νέο Βιβλίο Του Άκη Πετρετζίκη Με Τον Τηλεθεατή

Κάθε μήνα ο Άκης Πετρετζίκης μοιράζεται εύκολες, πρωτότυπες και λαχταριστές συνταγές με την υπογραφή του.

ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII

Το νέο βιβλίο του Άκη Πετρετζίκη κυκλοφορεί την Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου μαζί με το περιοδικό Τηλεθεατής και περιλαμβάνει 20 συνταγές με βασικό συστατικό τη σοκολάτα. Απολαύστε τη σε όλες τις εκδοχές της και δημιουργήστε μοναδικούς συνδυασμούς με εσπεριδοειδή, φρούτα, ξηρούς καρπούς και ξεχωριστά αρωματικά!

Μαζί, τα γλυκά των ερωτευμένων: σοκολατένια καρδιά ή σουφλέ με σοκολάτα γάλακτος για να εντυπωσιάσετε το ταίρι σας!!!

Ανακάλυψε την πιο ιδιαίτερη μους σοκολάτας με την υπογραφή του Άκη Πετρετζίκη:

ΜΟΥΣ ΑΒΟΚΑΝΤΟ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ

Μερίδες 2

Βαθμός δυσκολίας 1

Χρόνος 40’

σάρκα από 2 ώριμα

αβοκάντο (250 γρ.)

40 γρ. κακάο

60 -100 γρ. γάλα αμυγδάλου

1 κ.γλ. εκχύλισμα βανίλιας

2 πρέζες αλάτι

στέβια ή άλλο γλυκαντικό

(σε ποσότητα της αρεσκείας σας)

αμύγδαλα σε φέτες για γαρνίρισμα

φρέσκα φρούτα για σερβίρισμα

Περνάμε το αβοκάντο με το κακάο και τα 60 γρ. γάλα στο μούλτι μέχρι να γίνουν μους.

Αν είναι πολύ πυκνή η μους, προσθέτουμε και το υπόλοιπο γάλα και το χτυπάμε και αυτό μαζί.

Προσθέτουμε το αλάτι, το εκχύλισμα βανίλιας και όση στέβια ή άλλο γλυκαντικό θέλουμε.

Προσθέτουμε αμύγδαλα σε φέτες, ανακατεύουμε και σερβίρουμε με φρέσκα φρούτα.

Μπορούμε να βάλουμε ό,τι άλλο γάλα θέλουμε.

Περισσότερες συνταγές από τον Άκη Πετρετζίκη στο νέο του βιβλίο
με θέμα «Σοκολάτα».
Κυκλοφορεί στις 12/2 αποκλειστικά με τον Τηλεθεατή.

ΜΟΝΟ 4,40€ +1,50€ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ