Follow us

Αυτό Είναι Το Νέο Μικρό iPhone: Το iPhone 5se κάνει ήδη μεγάλη εντύπωση

Όλα ξεκίνησαν όταν έγινε viral αυτό εδώ το video, που υποτίθεται ότι αποτελούσε μια κλεφτή ματιά στο νέο υπερκινητό που ετοιμάζει η Apple. 

askmen.gr
ΓΡΑΦΕΙ: ASKMEN.GR
Το Νέο Μικρό iPhone

Το video αποδείχτηκε ψεύτικο, αλλά έδωσε μια καλή αφορμή στην Apple να βάλει τα πράγματα στη θέση τους, με μία -πέρα για πέρα αληθινή- περιγραφή μέσα από το 9to5 Mac, για το επόμενο smartphone της: Το νεο iPhone 5se, το μικρότερο της σειράς έως σήμερα, με μέγεθος μόλις 4 ίντσες.

Αν και το κωδικό του όνομα μέχρι στιγμής είναι το «Ν69», το πιο πιθανό είναι πως θα κυκλοφορήσει με την ονομασία iPhone 5se. Η ανακοίνωση της Apple για το νέο smartphone, αναφέρει πως το 5se είναι μία σπέσιαλ έκδοση της «ναυαρχίδας» του 2013 (σ.σ.: το iPhone 5s). Αυτό σημαίνει ότι το νέο iPhone θα παντρεύει το κλασικό design της εταιρείας με ένα εντελώς σύγχρονο, αναβαθμισμένο λογισμικό και τα τεχνικά χαρακτηριστικά της τελευταίας γενιάς.

Πιο αναλυτικά, το «μικρό» iPhone θα είναι εξοπλισμένο με τις κάμερες του iPhone 6 (8 και 1.2 megapixels σε οπίσθια και μπροστινή κάμερα αντίστοιχα) αλλά και με τη νέα γενιά microchips Α9/Μ9, προκειμένου να ανταποκρίνεται στις σύγχρονες ανάγκες του χρήστη που το θέλει δίπλα του κάθε στιγμή. Το 5se θα βγάζει μεγαλύτερα και πιο πανοραμικά βίντεο και φωτογραφίες, θα ενσωματώνει βαρόμετρο μέσω ειδικού Health App που θα «τρέχει» μόνιμα στο smartphone και θα επιτυγχάνει καλύτερη σύνδεση wi-fi & bluetooth. Στις εφαρμογές θα περιλαμβάνεται και το Live Photos του iPhone 6s αλλά χωρίς την λειτουργία του 3D Touch.

Διάβασε τη συνέχεια στο Askmen.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα