Follow us

Η Αναστασία Τσιλιμπίου είναι η «Kiosem η Σουλτάνα» : Μια τεράστια επιτυχία έρχεται αποκλειστικά με το 7ΜΕΡΕΣ TV!

H νέα μεγάλη Τούρκικη υπερπαραγωγή «Kiosem η Σουλτάνα» έρχεται στην Ελλάδα αποκλειστικά σε DVD κάθε εβδομάδα.

Kiosem η Σουλτάνα
Η Αναστασία Τσιλιμπίου είναι η «Kiosem η Σουλτάνα»

Στη σειρά πρωταγωνιστεί η #1 σταρ της Τουρκίας, Μπερέν Σαάτ, που έγινε γνωστή μέσα από τις σειρές "Φατμαγκιούλ" και "Πειρασμός", ενώ συμμετέχει επίσης και η Ελληνίδα Αναστασία Τσιλιμπίου, που επιλέχθηκε ανάμεσα σε χιλιάδες άλλες κοπέλες να ενσαρκώσει την Κιοσέμ σε μικρή ηλικία.

Η Αναστασία Τσιλιμπίου είναι η «Kiosem η Σουλτάνα»
 - εικόνα 2

Η νεαρή ηθοποιός Αναστασία Τσιλιμπίου, που σε ηλικία 8 ετών έκανε το τηλεοπτικό ντεμπούτο της στη σειρά «Για Την Καρδιά Ενός Αγγέλου» ενώ κέρδισε τις εντυπώσεις με την ερμηνεία της στην τηλεοπτική υπερπαραγωγή «Το Νησί», μίλησε στο 7ΜΕΡΕΣ TV για τη συμμετοχή της στη σειρά.

Πώς ξεκίνησε αυτό το συγκλονιστικό τηλεοπτικό σου ταξίδι;

Οι παραγωγοί έψαχναν για αρκετό καιρό μια κοπέλα για το συγκεκριμένο ρόλο σε αρκετές χώρες. Στην Ελλάδα προσέγγισαν την παραγωγή του «Νησιού» κι αυτοί πρότειναν εμένα. Τις δύο πρώτες οντισιόν τις έκανα από το σπίτι μου και για την επόμενη πήγα στην Κωνσταντινούπολη.

Πώς ένιωσες σε αυτή την τρίτη οντισιόν, μπροστά στους ανθρώπους μιας ξένης παραγωγής;

Είχα λίγο άγχος αν θα μπορέσω να αντεπεξέλθω στις απαιτήσεις που είχαν. Όμως, από την αρχή μού έδειξαν μια πολύ όμορφη συμπεριφορά, το κλίμα ήταν πολύ ζεστό και είχαμε μια πολύ ωραία συνεργασία. Τον Αύγουστο έμαθα ότι με επέλεξαν και λίγο αργότερα ξεκίνησαν τα γυρίσματα στη Χίο.

Για πες μας παρασκήνια από το νησί...

Το γεγονός ότι τα πρώτα γυρίσματα ήταν στην Ελλάδα με έκανε να νιώσω πιο άνετα. Είχα γύρω μου ελληνικό περιβάλλον και οι περισσότεροι Έλληνες ηθοποιοί που ήταν εκεί χάρηκαν που είχα πάρει το ρόλο. Ήταν μια πολύ όμορφη αρχή.

Πώς ήταν τα στούντιο στην Πόλη;

Πολύ εντυπωσιακά και σε βάζουν κατευθείαν στην ιστορία και στο ταξίδι αυτό που κάνουμε πίσω στο χρόνο. Κάθε μέρα ήταν μια καινούργια περιπέτεια, παρά τα εντατικά γυρίσματα. Το περιβάλλον ήταν πολύ ωραίο, γιατί τα σκηνικά ήταν πολύ μεγαλοπρεπή.

Η πρώτη σου εντύπωση από τον Εκίν Κοτς, ο οποίος υποδύεται το σουλτάνο Αχμέτ στη σειρά;

Ο Εκίν ήταν μαζί μου από την αρχή και γίναμε γρήγορα φίλοι. Κάναμε πολλή πλάκα και αυτή η θετική ενέργεια βοήθησε στο να έχουμε και καλή χημεία, όπως απαιτούσαν οι ρόλοι μας. Ο Εκίν ξέρει πολύ καλά αγγλικά και συνεννοηθήκαμε εύκολα από την αρχή. Είναι νέος ηθοποιός, αλλά έχει ήδη κάνει ταινίες και σειρές. Και για τους δυο μας όμως ήταν πολύ μεγάλη εμπειρία και ένα πολύ ωραίο ξεκίνημα.

Στα επεισόδια φαίνεται ότι έχεις άνεση να παίζεις μιλώντας στα τούρκικα.

Στην αρχή ήταν πολύ δύσκολο, όμως ύστερα από δυο μήνες είχα μεγαλύτερη άνεση. Φυσικά, η προφορά μου θέλει δουλειά, αλλά τους τελευταίους μήνες ήταν αρκετά καλή, όπως μου είπαν οι συνάδελφοί μου και οι σκηνοθέτες.

Τι κάνεις τώρα που επέστρεψες πια πίσω στην Αθήνα;

Παρακολουθώ μαθήματα για το θέατρο, κάνω μαθήματα τουρκικών και θέλω κάποια στιγμή να πάω σε δραματική σχολή. Θέλω να συνεχίσω να δουλεύω ως ηθοποιός στην Ελλάδα και παράλληλα κάνω τα μαθήματα για να μπορώ να έχω ευκαιρίες και στην Τουρκία.

Μη χάσεις το πρώτο DVD της σειράς που κυκλοφορεί δωρεάν αποκλειστικά με το 7ΜΕΡΕΣ TV που κυκλοφορεί την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Tags

Διαβάστε Ακόμα