Follow us

Όταν Ο Μάρκος Συνάντησε Τον Γιώργο & Τη Φαίη : Η συνέντευξη στο Πρωινό ήταν το καλύτερο θέατρο της σεζόν;

Ο Μάρκος Σεφερλής πήγε τελικά καλεσμένος στο Πρωινό – λογικό και αναμενόμενο θα μου πεις.

Όταν Ο Μάρκος Συνάντησε Τον Γιώργο

Η δεδομένη ανάγκη του γνωστού ηθοποιού να προβάλει τη νέα του παράσταση, αλλά και να ανακοινώσει το νέο του τηλεοπτικό βήμα, μετά τα 60άρια του Mega Με Μία, ήταν πολύ λογικά επιχειρήματα να ρίξει τα μούτρα του και να βγει στην εκπομπή των πρώην αντιπάλων του. Αντίστοιχα, η «γνωστή και αγαπημένη» σαρκοβόρα διάθεση του Πρωινού να πάρει την εκδίκησή του, μετά από όσα είδαμε να συμβαίνουν πέρυσι με τα δύο αντίπαλα πρωινά, έκανε το όλο εγχείρημα ακόμα πιο ενδιαφέρον.

Αυτά μέχρι τη στιγμή που ο Μάρκος Σεφερλής μπήκε στο πλατό του Πρωινού. Ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά τον υποδέχθηκαν με όλα τα γνωστά αποθεωτικά επίθετα που του αποδίδουν τα τελευταία χρόνια, βασιζόμενοι στις sold out θεατρικές του παραστάσεις. Και όχι άδικα. Εκείνος περιχαρής κάθισε στην πολυθρόνα του και ξεκίνησε να μιλά για τα επαγγελματικά του.

Ώπα, τι έγινε; Ο Λιάγκας καλεί τον Σεφερλή και δεν το ξεκινάει από τα μεταξύ τους; Τι πάει λάθος; Κατανοώ ότι οι τυπικοί κανόνες ευγένειας επιβάλουν να μην πάρεις τον άλλον απ' τα μούτρα και να του τρίψεις ότι το δικό του πρωινό δεν υπάρχει τελικά, ενώ το δικό τους σκίζει ακόμα. Πολύ καλά έκανε και δεν το ξεκίνησε έτσι ο Λιάγκας. Αλλά κάπου φτάσαμε στο άλλο άκρο! Σαν να είπαμε, κάπου στο παρασκήνιο «νερό κι αλάτι» και ξεκινήσαμε την ιστορία από το μηδέν. Περίεργα πράγματα.

Κάποια στιγμή φυσικά η κουβέντα έφτασε στο προκείμενο. Ο καβγάς με τον Ουγγαρέζο (ερώτηση στην οποία ο ευφυής Σεφερλής δεν τσίμπησε και αυτό είναι προς τιμήν του), η απάντηση για τις φήμες χωρισμού με την Τσαβαλιά, το νταραβέρι με το Star και τη νέα του εκπομπή, αλλά και η αποχώρηση από το Mega ήταν μερικά από τα θέματα που τέθηκαν επί τάπητος. Έτσι έπρεπε, έτσι έγινε.

Όμως για κάτσε... Το μεταξύ τους πού πήγε; Αν θυμόμαστε καλά (και θυμόμαστε) ο Σεφερλής ουσιαστικά είχε κατηγορήσει τον Ουγγαρέζο ότι σε συνεργασία με τον Λιάγκα και τη Σκορδά δρούσε εναντίον του Mega Με Μία, αβαντάροντας το «Πρωινό» του ΑΝΤ1. Όλα αυτά; Πότε ξεχάστηκαν; Και άντε ο Λιάγκας από τακτ δεν τον ρώτησε, ο τόσο μαχητικός Σεφερλής πώς και ξέχασε να το αναφέρει; Πλέον δεν τον αφορά καν πόσο τον πρόδωσαν οι κακοί συνεργάτες του;

Δεν λέω, την αιχμή για τον Ουγγαρέζο την πέταξε και πάλι, αλλά σε όλα αυτά που του χρεώνει -αν θυμάμαι καλά και πολύ καλά θυμάμαι – είμαι σίγουρος πως του χρέωνε και... συνεργούς. Τώρα; Τι; Τελικά το μόνο που θυμόμαστε από το περυσινό Mega Με Μία ήταν ο καβγάς με τον Ουγγαρέζο και τα 60άρια της πρεμιέρας; Άντε και η ατάκα στο κάδρο του Γιώργου και της Φαίης; Μα αν ανατρέξουμε στα περσινά δεδομένα μας, τα καρφιά από την πλευρά του Σεφερλή για το... σαμποτάζ της πρωινής ζώνης φεύγαν σαν ρουκέτες....

Αν, λοιπόν, πρέπει να κάνουμε διάκριση μεταξύ παρουσιαστών και ηθοποιών, σίγουρα ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά έχουν πάρει πολύ σωστά μαθήματα υποκριτικής, αφού το σημερινό θέατρο στο «Πρωινό» παίχτηκε σε ζωντανή μετάδοση και μάλιστα σε ζώνη υψηλής τηλεθέασης.

Τι ωραία πλασμένος που είναι ο κόσμος της τηλεόρασης....

Σε κάθε περίπτωση, τα social media μου για κουβεντούλα, ιδέες και προτάσεις είναι στη διάθεσή σας.

https://www.facebook.com/constantinos.antonatos

https://twitter.com/SirConstantino

http://instagram.com/sirconstantino

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα