Follow us

Η Αθηναΐς Νέγκα Είναι Η Νέα Blogger Του Yupiii: Blog Post #1: Ο ευνουχάκος σου

Ο  ιδανικός άντρας στέκεται μπρος στον Πύργο του Άιφελ για φωτογραφία...

Αθηναΐς  Νέγκα_
ΓΡΑΦΕΙ: ΑΘΗΝΑιΣ ΝΕΓΚΑ_
Αθηναΐς Νέγκα - Blog Post 1 (1)

Το κοστούμι του είναι λίγο αστείο, αλλά σημασία έχει που είστε μαζί, που κάνατε το ταξίδι... που είστε υπέροχοι. Εκτός, βέβαια, αν τον προτιμάς σετ με το ιδανικό παιδί- και οι δύο δίπλα-δίπλα και εσύ στη μέση περιχαρής.

Τα τελευταία 15 χρόνια η φωτογράφος Suzanne Heintz κάνει ό,τι θα έκανε η μέση γυναίκα - αν βεβαια είχε βρει τον «ιδανικό»: στήνει σκηνές τελειότητας και τίποτα δεν πάει στραβά στις φωτογραφίες της, ακόμα και όταν ο ρεαλισμός απαιτεί η σκηνή να είναι λίγο πιο καθημερινή.

Μόνο που η Heintz έχει πάει το πράγμα πολύ παραπέρα. Ο ιδανικός άντρας στις ιδανικές φωτογραφίες της είναι πλαστικός... Παίρνει λίγη ώρα για να δεις πως τα στιγμιότυπα που είναι σαν από προσπέκτους (τι λέξη !) των 70s, έχουν κάτι περίεργο...

Με πλαστικό κούκλο σύντροφο, η πραγματική δυσκολία μένει στα επί μέρους: στην έμπνευση, στα χρώματα, στην περίσταση..

Του φοράς γαμπριάτικο και αυτός ποζάρει.

Τον παίρνεις αγκαλιά ώστε να σε κολακεύει η γωνία.

Αποφασίζεις πού θα τον βάλεις να κάθεται στη φωτογραφία πικ νικ.

Η Αθηναΐς Νέγκα Είναι Η Νέα Blogger Του Yupiii

Η μεσογειακή μας ανατροφή μας μαθαίνει να είμαστε διαθέσιμες, να ντυνόμαστε για να αρέσουμε, όμως παραδόξως οι οδηγίες μας για το «μετά» είναι λειψές .

Αρχίζει το μπέρδεμα πάνω που αρχίζει και η ευτυχία .

Αν ο άνδρας δεν είναι κουβαλητής – μήπως είναι μοντέλο;

Αν δεν είναι προστάτης και παντοτινή μας μοναδική αγάπη μήπως είναι συνοδός- αξεσουάρ;

Βάζεις το ραντεβού σου από το tinder να σου αλλάξει μπαταρία στο αυτοκίνητο – μπας και μπει στον ρόλο και μετά του αρέσει;

Σε εκνευρίζει κάτι ακαθόριστο και έπειτα από πολλές ταλαιπωρίες πνίγεσαι στην ασυναρτησία της αντίφασης: είμαστε υπέροχα και ανεξάρτητα μοντέρνες, αλλά συγχρόνως και οι πιο απελπισμένα κρεμασμένες από ένα τηλέφωνο γυναίκες στην ανθρωπινή ιστορία.

Από τη μια, κανείς δεν σε αναγκάζει να παντρευτείς με προξενιό. Από την άλλη καταλήγεις πιο αγχωμένη και δυστυχής από τις ανύπαντρες αδελφές του Βέγγου.

Κανονικά μαζί με χειραφέτηση και ανεξαρτησία κάνεις εντυπωσιακή πρόοδο. Θα έπρεπε πλέον να μένουμε μπάκουρες για μεγάλα διαστήματα από επιλογή, να πίνουμε μπύρες με τις φίλες μας και να γιορτάζουμε την ελευθερία μας βλέποντας τελικό champions league. Ποιος χρειάζεται άντρες που δεν είναι πλέον απολύτως απαραίτητοι;

Τόση δύναμη και θα μπορούσαμε να είχαμε φτιάξει στριπτιζάδικα για τα γούστα μας και υπηρεσίες με call boys. Να έρχονται σπίτι για σεξ και φεύγοντας να σου πετανε και τα σκουπίδια. Όμως ποτέ δεν αλλάξαμε γιατί δεν αποκτήσαμε τέτοια όρεξη.

Μείναμε ορμονικά δεσμευμένες στη δέσμευση και δεν βγάλαμε μουστάκια. Είμαστε όμως αφόρητες έτσι παντοδύναμες και τελικά πάλι ίδιες.. ερωτιάρες, πιεστικές αρραβωνιαστικιές από εφιάλτη, τσαούσες και συγχρόνως ανώριμες σαν κορίτσια του νηπιαγωγείου που νομίζουν πως η οικογένεια παίζεται με κούκλες. Με φωνή τσιριχτή από τα αναβραζοντα οιστρογόνα και πολλές παραπάνω λέξεις για να περιγράψουμε οτιδήποτε, προσπαθούμε να χώσουμε τους άντρες που βρίσκονται στο δρόμο μας, στον αλλόκοτο κόσμο μας.

Τον καλείς σπίτι για ρομαντικό ραντεβού και ανοίγεις μόνη σου το κρασί, με ένα «Ασε με ξέρω» .

Σταματάς γρήγορα να αγαπάς τον άχρηστο που ευνούχισες.

Ο ευνουχάκος σου καμιά φορά σου κάνει τον μπαφιασμένο και τον «πολλά βαρύ», αλλά συνήθως συμπεριφέρεται όπως κάθε καλός ευνουχάκος. Τον τσακίζουν και οι μειώσεις μισθού και έτσι έχεις ευνούχο σε «συσκευασία κρίσης».

«Ξεχνάς» να του συμπαρασταθείς- διοτι αυτό το είδος της σύνδεσης είναι πια ξεχασμένο και δεν μπορείς να το ανεβάσεις στο instagram.

Κι εκείνος ..τι να σε κάνει;

Θέλει να κάθεστε σπίτι τα δυο σας – χωρίς εξόδους, εκδρομές, ανταγωνισμούς και διεκδικήσεις. Δεν έχει ρόλο για σένα, όπως δεν έχεις εσύ για αυτόν.

Παραγγέλνεις κοντοσούβλι και εύχεσαι στη φωτογραφία να μη φανεί πως πάλι παχύνατε.

Α.

Η Αθηναΐς Νέγκα στο twitter: @AthinaisNega

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα